Papa este noua tinta a hackerilor de la Anonymous (Video)

Sambata, 24 Martie 2012, ora 19:57
2341 citiri
Papa este noua tinta a hackerilor de la Anonymous (Video)
Foto: Fox News

Papa Benedict al XVI-lea a devenit noua tinta a hackerilor de la Anonymous, care vizeaza calatoria acestuia in Mexic, avertizand in legatura cu o "arma politica".

Grupul din Mexic al hackerilor Anonymous a spart cel putin doua site-uri destinate vizitei Papei in aceasta tara, joi, sustinand ca acest pelerinaj reprezinta o miscare politica menita sa sustina partidul conservator Actiunea Nationala, relateaza Daily Mail.

Purtatorul de cuvant al Conferintei Episcopale mexicane a precizat ca site-ul destinat vizitei papale a fost blocat de un "atac cibernetic". Acest site continea informatii referitoare la activitatile planificate ale Papei, care au inceput vineri, in statul Guanajuato, care este guvernat de partidul Actiunea Nationala, al presedintelui Felipe Calderon.

Guanajuato este statul mexican cu cea mai mare pondere a catoliciilor - 93,8% dintre locuitorii sai fiind adeptii acestei religii.

Site-ul IberoAmerica al Anonymous a declarat ca atacurile asupra site-urilor respective au reprezentat un rezultat al operatiunilor Anonymous cu nume precum "Pharisee" si "freeloader".

Anonymous noteaza, intr-o inregistrare video, ca vizita Papei vine exact la inceputul unei campanii electorale si ca partidul Actiunea Nationala va face din acest eveniment o arma politica pentru a castiga voturile a milioane de catolici din Mexic.

Totodata, Anonymous Mexico a transmis prin intermediul unei inregistrari transmise pe retelele sociale ca vizita Papei ii costa pe mexicani bani ce ar fi putut fi folositi mai bine pentru a ajuta saracii si ca urmeaza sa sustina partidul Actiunea Nationala pentru alegerile prezidentiale din 1 iulie.

Campania prezidentiala va incepe in mod oficial la sfarsitul lunii martie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Anonymous amenintare Papa, #Papa vizita Mexic, #Papa vizita Cuba, #Papa amenintat hackeri Anonymous , #Papa
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
two evils don't make a right