Ziare.com

Americanii vor sa utilizeze arme telepatice

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 09:32

   

Americanii vor sa utilizeze arme telepatice
Pentagonul a declasificat recent un raport care dezvaluie planurile armatei americane de a se dota cu arme "cu raza telepatica", scire "Gandul" de miercuri.

Raportul numit "Bioefectele unor arme non-letale" se refera la dispozitive ce ar putea utiliza microunde, laser si sunete. Potrivit informatiilor facute publice, dispozitivele respective ar cauza inamicului febra sau l-ar putea face sa auda "voci".

Cel mai aproape de realizare a fost proiectul unui pistol cu microunde, care sa "proiecteze" cuvinte direct in urechile oamenilor. Cu acesta se facusera inclusiv teste de laborator, asupra unor voluntari, pentru a ii determina sa auda cifrele de la 1 la 10. Ulterior, in 2004, Marina americana a finantat o cercetare pentru a studia cum acest fenomen (numit efectul "Frey") poate fi utilizat ca sa cauzeze o senzatie de disconfort auditiv pentru multimi.

Documentul mai pomeneste si de arme-surse de sunet suficient de puternice pentru a afecta echilibrul (al carui centru se afla in urechea interna) ori de o arma capabila sa produca "febra artificiala" - mai exact, microunde care supraincalzesc organismul uman.

Aceasta tehnologie este deja disponibila in prezent. Ea poate fi folosita pentru a imobiliza o persoana pentru "un interval de timp aproape oricat de lung, fara efecte colaterale". Aceste tehnologii pot fi utilizate, insa, pentru a tortura oameni. In urma cu zece ani, Parlamentul European a interzis tehnologiile ce pot prezenta pericol pentru creierul uman.

Citeste mai multe despre arme telepatice laser americani voci
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3175 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

parlamentul european,,,,e o gluma,,,,,,

intrun conflict fiecare vine cu ce are mai bun,,,,viatza e competitiva asta e legea de baza a supravietuirii,,,,,lumea asta apartine microorganismelor si nu oamenilor,,,,noi ii dam importantza,,,that all,,,oameni sint dispozabili ca si sosetele rupte,,,,,,,,

 

MAI VASILE

Dupa ce ti-am studiat aproape toate postarile, pe acest forum, pot sa concluzionez ca tu esti din nastere un mare admirator (sa nu zic pupincurist) american. Ai mai dobindit si alte caractere ? Sau imi dai sansa sa le descoper singur.
Observ, ca pentru a deveni (tu) mai convingator, mixezi cuvinte apartinind limbii materne (probabil) cu cuvinte in engleza. Asta denota ...... , dar cred ca am sa revin si-ti voi spune direct fara ocolisuri trasatura TA de caracter.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor