Înalt oficial al administraţiei de ocupaţie ruse, ucis de ucraineni la Herson: "A fost un atac direcţionat asupra unui angajat"
International / razboi
Un oficial al administraţiei de ocupaţie instalate de Rusia în regiunea Herson din sudul Ucrainei a fost ucis vineri, 24 iunie, într-un atac, au indicat autorităţile, relatează AFP. ”A fost un atac direcţionat asupra unui angajat al administraţiei civile şi militare, care l-a ucis”, a declarat administraţia locală pentru ...
Cum au transformat ucrainenii o mașină ca să folosească un lansator de rachete VIDEO
Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 22:52 - Cum au transformat ucrainenii o mașină ca să folosească un lansator de rachete VIDEO
International / razboi
Imagini cu o camionetă ucraineană căreia i-a fost montat un lansator de rachetă au apărut pe rețelele sociale. Cele câteva secunde ale filmulețului arată cum sunt trase rachete spre...
Renumitul strateg american George Friedman: „România este mai sigură decât celelalte ţări din regiune. Pericolul primar este cel intern”
Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 09:13 - Renumitul strateg american George Friedman: „România este mai sigură decât celelalte ţări din regiune. Pericolul primar este cel intern”
International / razboi
Cunoscutul strateg american George Friedman a explicat, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, de ce consideră că România este poate cea mai abilă ţară din regiune în contextul...
Cum ar evita Rusia sancțiunile UE. Oficial de la Kiev: ”Ei folosesc foarte mult acum băncile georgiene”
Joi, 16 Iunie 2022, ora 07:53 - Cum ar evita Rusia sancțiunile UE. Oficial de la Kiev: ”Ei folosesc foarte mult acum băncile georgiene”
International / razboi
Companiile şi persoanele din Rusia recurg la entităţi din Georgia pentru a ocoli sancţiunile occidentale, a afirmat miercuri un grup de parlamentari ucraineni, care a îndemnat Statele Unite...
Cât au cheltuit puterile nucleare ale lumii pe modernizarea arsenalului. Oficial ICAN: ”Și nu au fost capabile să oprească declanşarea unui război”
Marti, 14 Iunie 2022, ora 08:49 - Cât au cheltuit puterile nucleare ale lumii pe modernizarea arsenalului. Oficial ICAN: ”Și nu au fost capabile să oprească declanşarea unui război”
International / razboi
Cheltuielile puterilor nucleare pentru a-şi moderniza arsenalele atomice au crescut cu aproape 9% în 2021, pentru a atinge 82,4 miliarde de dolari, potrivit unui raport al Campaniei...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei razboi . Această zonă va concentra articolele categoriei International din Ziare.Com care au subiectul principal: razboi.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - razboi, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria International , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.