Imagini uimitoare din cabina unui avion MIG rusesc (Video)

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 23:55
11817 citiri
Imagini uimitoare din cabina unui avion MIG rusesc (Video)
Foto: The Aviationist

Imagini uimitoare, nemaivazute pana acum, au fost filmate din cabina unui avion MIG-29 Fulcrum, fabricat in Rusia, in cadrul unei misiuni de antrenament.

Patru avioane MIG-29 Fulcrum ale fortelor aeriene poloneze au luat parte la exercitiile militare Baltics Air Policing, desfasurate de NATO in Lituania. Imagini din timpul zborului au fost inregistrate cu ajutorul camerelor GoPro si scot in evidenta avionul de lupta proiectat in era sovietica, potrivit The Aviationist.

In videoclip se poate vedea si o lansare destul de rara a unei rachete aer-aer R-60 (AA-8 Aphid).

Avioane ale Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii si ale armatei poloneze au luat parte la exercitiile care au avut loc in luna mai in statele membre NATO care nu dispun de avioane de lupta, in vederea securizarii spatiului aerian al Lituaniei, Estoniei si Letoniei.

Fortele britanice au deplasat la aceste exercitii militare avioane de tip Typhoon FGR4. Atat fortele britanice, cat si cele poloneze, au operat de la baza aeriana Siauliai din Lituania.

Avioanele NATO care au zburat deasupra Lituaniei au interceptat aeronave rusesti care se deplasau spre regiunea Kaliningrad, efectuand misiuni cu raza lunga de actiune in jurul Scandinaviei si a insulelor britanice.

#imagini nemaivazute avion MIG29, #imagini avion rusesc MIG, #imagini avion MIG29 video , #razboi