Ziare.com

Noi arme secrete de top ale SUA, care uimesc prin tehnologiile avansate (Video)

Joi, 19 Iunie 2014, ora 09:55

   

Noi arme secrete de top ale SUA, care uimesc prin tehnologiile avansate (Video)
Departamentul Apararii din Statele Unite a anuntat lansarea unor noi arme secrete de top pentru armata americana. Unele dintre ele uimesc datorita folosirii unor tehnologii moderne avansate, precum Transformer TX sau vehiculul subacvatic autonom.

O arma cu laser capabila sa doboare dronele inamice este in curs de realizare pentru armata Statelor Unite, insa nu numai aceasta este singura arma care face parte din planurile militare de viitor, potrivit The Telegraph.

Va prezentam cele mai interesante arme americane care sunt pregatite sa fie lansate in curand.

Vehiculul militar zburator Transformer TX

Transformer TX poate fi condus ca un vehicul militar la sol, iar apoi se poate transforma intr-un fel de elicopter. Acest vehicul ar putea fi operabil din anul 2015.Arma automata de buzunar

Dezvoltata pentru Serviciul Secret al SUA arma poate fi ascunsa in buzunar si apoi transformata intr-o arma automata perfect functionala.Lansatorul de grenade multiplu M32

Lansatorul multiplu M32 poate trage 18 grenade pe minut, el fiind foarte usor de incarcat si folosit.Elicopterul de atac Apache AH-64

Noua tehnologie folosita la construirea noilor elicoptere Apache AH-64 permite pilotilor sa vada tintele si sa se orienteze cu ajutorul inaltei rezolutii, mult mai bine decat in alb-negru, oferindu-le un mare avantaj prin vizualizarea pozitiilor inamice.Submersibilul autonom

Reliant este un robot care opereaza subacvatic, realizat cu scopul de a proteja vasele Marinei americane de minele inamice. Este capabil sa actioneze autonom, el stabilind recent un record dupa finalizarea unei misiuni pe o distanta de 577 de mile.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 18205 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

arme secrete

cum sint secrete daca sint pe net?ce mai titlu,ar fi trbuit sa spuna new technology nu secrete,oricum cine stie ce mai coc americani?

 

Thank you!

Abia astept sa publicati si lista urmatorilor zece presedinti americani. La cite "secrete americane" a-ti publicat recent cred ca asta e tot ce a mai ramas. Macar semnati articolele cu " New Age Nostradamus".

 

Aiurea!

Asemenea arme sunt de mult in arsenalul Chinei si al Coreei de Nord....
Lansatorul de grenade e si in dotarea armatei Romaniei, de mai multi ani...
Pentru Titus, care acum a aflat, sunt noi....

 

Ha ha ha

Pai erau secrete... :)

Si toate sculele astea sa convinga amariti din lumea treia ca nu e

bine sa te pui in calea "civilizatiei" si "democratiei" americane.

 

Este clar pentru toata lumea: Cele mai moderne arme sunt ale SUA

Nimeni nu este in stare sa dezvolte asemenea arme atat de avansate din punct de vedere tehnologic, decat Statele Unite. Dar in spatele acestora sunt sute de miliarde de dolari care sunt cheltuiti!

 

Interesant! Unde-s amerlocii suparati pe Rusia ca a lansat

nu-s ce submarin militar la apa!? Rusia, care este un pericol pentru pacea lumii, ziceau ei, care se inarmeaza pana in dinti, etc, etc!?...Unde-s, frate?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor