Rusia a amenințat oameni din conducerea Comitetului Internațional Olimpic. Mesajul președintelui Thomas Bach
International / Rusia-Ucraina
Preşedintele CIO, Thomas Bach, a afirmat, vineri, că relaţia forului cu guvernul rus s-a “deteriorat dramatic” în ultimii ani, el precizând că au existat şi ameninţări dinpre Rusia către unele persoane, informează insidethegames.biz. Preşedintele rus Vladimir Putin a fost prezent la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, ...
O rusoaică își îndeamnă soțul plecat pe front în Ucraina să-i mutileze pe copii. "Le-aș tăia organele genitale. Le-aș injecta droguri"
Miercuri, 18 Mai 2022, ora 15:23 - O rusoaică își îndeamnă soțul plecat pe front în Ucraina să-i mutileze pe copii. "Le-aș tăia organele genitale. Le-aș injecta droguri"
International / Rusia-Ucraina
Rușii au făcut și continuă să facă orori în Ucraina. O discuție interceptată de serviciile de informații ucrainene dezvăluie modul cum o rusoaică își îndeamnă soțul plecat pe front...
O sportivă din Ucraina salvată de Romania, mărturii cutremurătoare din infern: "Nu mai avem nimic. E cumplit ce se întâmplă "
Vineri, 13 Mai 2022, ora 14:56 - O sportivă din Ucraina salvată de Romania, mărturii cutremurătoare din infern: "Nu mai avem nimic. E cumplit ce se întâmplă "
International / Rusia-Ucraina
Federaţia Română de Triatlon ajută de mai bine de două săptămâni 8 sportivi şi doi antrenori din Ucraina, care se pregăteau în Harkov. În oraşul în care s-au născut nu mai au nimic,...
Oficialul rus care spune că într-un război nuclear țările NATO „pot fi distruse de Rusia într-o jumătate de oră”: „Nu trebuie să admitem acest război”
Luni, 09 Mai 2022, ora 09:13 - Oficialul rus care spune că într-un război nuclear țările NATO „pot fi distruse de Rusia într-o jumătate de oră”: „Nu trebuie să admitem acest război”
International / Rusia-Ucraina
Directorul general al Roskosmos, Dmitri Rogozin, susține că în cazul unui război nuclear, Rusia poate distruge țările NATO în doar o jumătate de oră. Potrivit G4Media, care citează Rador,...
Marea Britanie impune noi sancţiuni comerciale împotriva Rusiei
Luni, 09 Mai 2022, ora 07:19 - Marea Britanie impune noi sancţiuni comerciale împotriva Rusiei
International / Rusia-Ucraina
Guvernul britanic a anunţat duminică o nouă serie de sancţiuni comerciale împotriva Rusiei şi Belarusului din cauza invaziei Ucrainei, inclusiv interdicţii de export vizând industria rusă...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Rusia-Ucraina . Această zonă va concentra articolele categoriei International din Ziare.Com care au subiectul principal: Rusia-Ucraina.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Rusia-Ucraina, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria International , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.