Un rus a amenințat că va șterge de pe fața pământului un restaurant cu specific ucrainean din Moscova
International / Rusia-Ucraina
Un bărbat a amenințat că va trimite o dronă „Bayraktar” asupra unui restaurant cu specific ucrainean, Taras Bulba, care funcționează la Moscova din 1999, scrie canalul de Telegram SHOT. El a sunat și a întrebat: „Aveți bucătărie ucraineană?”. Răspunsul a fost: „Bucătărie slavă”. ”Pentru aceasta, a promis că va ...
Reacția Ucrainei după ce Rusia a a acuzat-o că ar fi atacat cu drone palatul prezidențial al lui Putin
Miercuri, 03 Mai 2023, ora 17:10 - Reacția Ucrainei după ce Rusia a a acuzat-o că ar fi atacat cu drone palatul prezidențial al lui Putin
International / Rusia-Ucraina
Oficiali de la Kiev susțin că nu dețin informații despre ”așa-zisele atacuri nocturne asupra Kremlinului”. Purtătorul de cuvânt al președintelui ucrainean, Serhii Nikiforov,...
Prigojin amenință Kremlinul că-și retrage trupele din orașul ucrainean Bahmut: ”Avem zilnic stive de mii de corpuri pe care le punem în sicrie”
Sambata, 29 Aprilie 2023, ora 17:58 - Prigojin amenință Kremlinul că-și retrage trupele din orașul ucrainean Bahmut: ”Avem zilnic stive de mii de corpuri pe care le punem în sicrie”
International / Rusia-Ucraina
Liderul grupării ruse de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a ameninţat sâmbătă că-şi retrage trupele din bătălia sângeroasă din oraşul ucrainean Bahmut, din cauza pierderilor mari şi...
Fostul redactor al discursurilor lui Putin, pus pe ”lista neagră” a Kremlinului: ”Presupun că în mod oficial este o infracțiune de discreditare a armatei”
Vineri, 24 Martie 2023, ora 22:56 - Fostul redactor al discursurilor lui Putin, pus pe ”lista neagră” a Kremlinului: ”Presupun că în mod oficial este o infracțiune de discreditare a armatei”
International / Rusia-Ucraina
Abbas Gallyamov, un fost redactor al discursurilor lui Vladimir Putin, a fost inclus pe lista ”persoanelor urmărite” a autorităților ruse, cel mai recent pas într-o represiune radicală...
Rusia acuză că ”atacurile” din regiunea Briansk au fost comise cu arme NATO: ”Teroriştii s-au infiltrat pe teritoriul rusesc”
Vineri, 03 Martie 2023, ora 17:52 - Rusia acuză că ”atacurile” din regiunea Briansk au fost comise cu arme NATO: ”Teroriştii s-au infiltrat pe teritoriul rusesc”
International / Rusia-Ucraina
Ministerul rus de Externe a publicat vineri un lung comentariu intitulat „Mesaj către presă”, în care vorbeşte despre actul de „terorism revoltător” comis joi de „sabotori...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Rusia-Ucraina . Această zonă va concentra articolele categoriei International din Ziare.Com care au subiectul principal: Rusia-Ucraina.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Rusia-Ucraina, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria International , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.