Academia de ademenit barbati cu bani: Viata frumoaselor rusoaice care studiaza cum sa puna mana pe averi

Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 15:43
13832 citiri
Academia de ademenit barbati cu bani: Viata frumoaselor rusoaice care studiaza cum sa puna mana pe averi
Foto: Business Insider/Peter Pomerantsev

Frumoasele tinere din Rusia studiaza la academii in adevaratul sens al cuvantului cum sa puna mana pe barbati instariti, care sa le faca viata un deliciu.

Un jurnalist britanic cu origini rusesti descrie in cartea sa, "Nimic nu e adevarat si orice e posibil", ce se intampla la "academia femeilor in cautare de barbati bogati" din Rusia moderna. Un pasaj din volumul lui Peter Pomerantev a fost publicat pe site-ul Business Insider.

"Teoria afacerilor ne invata o lectie importanta. Trebuie intotdeauna sa incerci sa afli in totalitate ce isi doreste clientul. Aplicati acest principiu atunci cand cautati un barbat bogat.

La prima intalnire, exista o regula-cheie: nu vorbi niciodata despre tine. Asculta-l pe el. Lasa-l sa creada ca e fascinant. Afla care sunt dorintele lui. Studiaza-i hobby-urile. Apoi schimba-te in functie de aceste lucruri", spune o instructoare a academiei, in timpul unui curs.

In sala, un grup de tinere blonde iau notite. Sa gasesti un domn cu bani este o abilitate, o profesie. Cladirea in care functioneaza aceasta scoala neobisnuita are sali placate cu marmura, oglinzi imense si detalii aurii pe mobilierul luxos.

Acolo gasesti un spa si un salon de frumusete. Fetele se duc mai intai la cursuri, iar apoi se epileaza si se bronzeaza la salon. Instructoarea este o doamna roscata in varsta de 40 si ceva de ani, cu diploma in psihologie si MBA, cu zambet patrunzator si voce subtire.

"Nu purtati niciodata bijuterii la prima intalnire, barbatul trebuie sa creada ca sunteti sarace. Trebuie sa il faceti sa isi doreasca sa va cumpere bijuterii. Mergeti la intalnire cu un jaf de masina. Trebuie sa il faceti sa vrea sa va cumpere una mai buna", le invata aceasta pe fete, care in continuare iau atente notite.

O reala industrie

Tinerele platesc 1.000 de dolari pentru fiecare saptamana de curs. Exista zeci de astfel de academii in Moscova si Sankt Petersburg si au nume precum "Scoala Geisha" sau "Cum sa fii o femeie adevarata".

"Mergeti intr-o zona scumpa a orasului. Sa aveti o harta la voi si sa va prefaceti ca v-ati ratacit. Un barbat instarit s-ar putea oferi sa va ajute", le spune instructoarea.

"Eu imi doresc un barbat care e pe picioarele lui, care sa imi ofere siguranta", sustine Oliena, proaspata absolventa a academiei. Ce vrea sa spuna de fapt este ca isi doreste un barbat cu bani.

"In mod normal, Oliena nici nu s-ar gandi sa stea de vorba cu mine", relateaza jurnalistul in cartea sa, "este una dintre acele fete inaccesibile care m-ar respinge imediat. Insa o voi ajuta sa ajunga la TV, iar asta schimba totul".

Show-ul TV se va numi "Cum sa te casatoresti cu un milionar". Jurnalistul credea ca Oliena nu va dori sa vorbeasta despre viata ei, insa, din contra, tanara abia astepta sa isi spuna povestea.

Miturile despre femeile in cautare de barbati cu bani au devenit extrem de populare in tara sa, iar librariile din Rusia sunt pline cu volume care le invata pe fete cum sa puna mana pe un bogatas.

O celebritate din Rusia, Peter Listerman, este platit de aceste fete sa le ajute sa cunoasca barbati cu bani, iar acestia din urma il platesc sa ii ajute sa cunoasca tinere domnisoare.

Oliena locuieste acum intr-un apartament de lux, amplasat pe unul dintre bulevardele frecventate de bogatasi, care isi tin amantele in aceasta zona, pentru a le putea vizita in drum spre casa.

Tanara s-a mutat in Moscova din Donbas. Mama sa era coafeza, iar fata a invatat aceeasi meserie, insa salonul familiei a dat faliment. Oliena s-a mutat in capitala Rusiei la 20 de ani, fiind saraca lipita, si a lucrat ca stripteuza intr-un casino. Dansa foarte bine si asa l-a cunoscut pe bogatasul cu care a avut o relatie.

A castigat bine, ca orice iubita de milionar din Moscova: un apartament, 4.000 de dolari pe luna, o masina si excursii de cate o saptamana in Turcia sau Egipt de doua ori pe an.

In schimb, milionarul se putea bucura de trupul ei suplu si bronzat ori de cate ori dorea. Oliena marturiseste ca prietenele sale din copilarie sunt invidioase si ca nu s-ar mai intoarce niciodata in locul natal. "Ar insemna ca am esuat, daca m-as intoarce la mama", sustine tanara.

Totusi, barbatii cu bani se plictisec uneori de iubitele lor frumoase si cauta altele. Asa a ajuns si Oliena la academia de "agatat" bogatasi, unde invata cum sa puna mana pe o noua comoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#academie barbati bani Rusia, #fete Rusia barbati bani, #fete Rusia cauta bogatasi , #Rusia