Copil decapitat de dadaca la Moscova: M-am razbunat pe Vladimir Putin

Joi, 03 Martie 2016, ora 18:59
4235 citiri
Copil decapitat de dadaca la Moscova: M-am razbunat pe Vladimir Putin
Foto: Kremlin (Arhiva)

Femeia care a decapitat o fetita la Moscova a dezvaluit ca a comis crima pentru a razbuna "sangele varsat" al musulmanilor nevinovati, ucisi in loviturile aeriene ale Rusiei din Siria.

Gulchekhra Bobokulova, in varsta de 38 de ani, din Uzbekistan, le-a explicat in detaliu anchetatorilor rusi de ce a comis odioasa crima, relateaza The Independent.

Dadaca, ea insasi mama a trei copii, a decapitat fetita in varsta de patru ani de care avea grija si a scos din geanta capul copilului la metroul din Moscova, strigand "Allahu Akbar", inainte de a fi arestata.

Soc la metroul din Moscova: A scos un cap taiat de copil din geanta si a strigat "Allahu Akbar"

Copil decapitat de dadaca la Moscova: De ce presa din Rusia a ignorat oribila crima, relatand despre Oscar si refugiati

Ea a fost dusa miercuri la un tribunal din Moscova, unde a declarat ca Allah i-a ordonat sa omoare copilul.

Copil decapitat de dadaca la Moscova: Allah mi-a ordonat

De asemenea, femeia musulmana s-a referit direct la presedintele rus Vladimir Putin, care a anuntat in luna septembrie a anului trecut ca Rusia a inceput o campanie militara impotriva gruparilor teroriste din Siria, in sprijinul lui Bashar al-Assad.

"M-am razbunat pe cei care au varsat sangele. Putin a varsat sangele, avioanele au lansat bombardamentele. De ce sunt ucisi musulmanii? Si ei vor sa traiasca", a spus Bobokulova.

Femeia a marturisit ca ar fi vrut sa mearga in Siria si sa traiasca acolo, insa nu a avut bani pentru a face asta.

Declaratiile apar intr-un clip in care se poate vedea cum criminala este interogata, insa nu se stie de cine sau unde si nici nu se cunoaste cum a aparut inregistrarea pe Internet.

Procurorii rusi sustin ca Bobokulova are probleme mentale. Anchetatorii spun ca femeia a asteptat ca parintii fetitei sa plece de acasa, dupa care a taiat capul copilului cu un cutit de bucatarie si a incendiat apartamentul.

Ulterior, dupa ce a fost arestata, ea le-a spus investigatorilor ca a auzit voci in ziua crimei, sustinand, de asemenea, ca era furioasa ca sotul ei si-a inceput o noua viata in Uzbekistan alaturi de o alta femeie, in timp ce ea era nevoita sa munceasca in Rusia.

Dadaca din Moscova cu un cap de copil in geanta: Criminala era furioasa pe sotul ei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dadaca Moscova razbunat Putin, #copil decapitat razbunat Putin , #Rusia