Un funcționar rus de la Taxe a fost concediat pentru că a plătit din banii lui datoriile fiscale minuscule ale unor contribuabili

Joi, 12 August 2021, ora 15:43
2991 citiri
Un funcționar rus de la Taxe a fost concediat pentru că a plătit din banii lui datoriile fiscale minuscule ale unor contribuabili
Funcționarul public ar fi fost „turnat” de colegi FOTO Facebook/ ЭСМИ "Закония"

Un funcționar public din Rusia, care lucra la un departament de taxe, a fost concediat după ce a plătit datoriile mici ale unor cetățeni.

Colegii săi au fost cei care l-au reclamat autorităților, pentru că avea o rată de succes mai mare în comparație cu ei.

„Un funcționar rus care lucra la departamentul de taxe a fost concediat pentru că a plătit din banii lui datoriile fiscale minuscule ale unor contribuabili, în loc să piardă timpul pentru a-i găsi pe debitori.

Colegii oficialului l-au raportat autorităților, pentru că statisticile sale privind rata de succes îi făceau să dea prost prin comparație”, a scris un român pe Facebook, care a distribuit o altă postare.

Plățile efectuate de angajatul statului ar fi de la câțiva cenți la o sută de ruble.

„În regiunea Moscovei, un angajat al FNS a plătit taxe pentru cetățeni.

Într-unul dintre IFNS-urile teritoriale ale regiunii Moscovei, este audiat un angajat al Serviciului Federal de Fiscalitate, care chiar el a plătit taxe pentru contribuabili. Vorbim de sume mici - de la câțiva cenți la 100 ruble. Potrivit salariatului, este mai greu, durează mai mult și este mai scump să încerci să colectezi datorii mici care decurg din buget ′′ tehnice ′′ sau ca urmare a rotunjirii.

Schemele oficiale fiscale au fost dezvăluite ca urmare a unui audit oficial privind reclamațiile repetate din partea colegilor, deoarece indicatorii săi au fost în ordine. În prezent, întreaga activitate oficială a salariatului este verificată, informează 1w.ru”, se arată în postarea inițială.

#Rusia, #concediere, #functionari publici , #Rusia