Imagini ale Razboiului Rece: O fosta baza din Uniunea Sovietica (Galerie foto)

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 08:58

   

Imagini ale Razboiului Rece: O fosta baza din Uniunea Sovietica (Galerie foto)
O fosta baza militara din vremea Razboiului Rece, aflata la granita ruso-chineza si care se gaseste intr-un sat izolat din Kargastan, a ramas abandonata. Aici se gasea o statie de ascultare din Uniunea Sovietica.

Inconjurata de munti pitoresti si amplasata in mijlocul unei regiuni pustii, vechea statie militara din epoca sovietica reprezinta in prezent doar o amintire a trecutului, potrivit Daily Mail.Nu departe de granita cu China, Sary-Tash este un mic sat care se afla pe un nod rutier important de pe vremea vechiului stat comunist, Uniunea Sovietica.

In apropierea satului, in mijlocul pustietatii, exista doua structuri avand forma unor sfere si care sunt amplasate la sol. Alaturi de acestea se ridica o antena uriasa.Acum peste 20 de ani, aceasta tara muntoasa numita Kargastan a intors spatele comunismului si s-a declarat independenta fata de Uniunea Sovietica pe 31 august 1991.Dar acest post de ascultare din perioada sovietica a ramas practic intact, iar in interior se vad vehicule care au fost fabricate in fosta URSS.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5444 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
zoaie hasna duhoare.com...(!)
shi,shi, care-i shparla ??? nu intzeleg "interesul" sau o fi "inteligentza" de spiru-haret....ih,ih,ih,...daca exista satelitzi mai "cool".....(?)....shtii ceva, doar voi de la zoaie ce a-tzi ramas in urma cu "actualizarea".....
dadealer
rank 3
stiri din "PARADISia"
daca nici astea nuti plac atunci care?
srelu
rank 5
Stirile sunt din Kargastan, stat independent
Zici ca asta e Paradisia?
Utilizator sters
Toarasi, ofi ia abadonata, dasa stiti ca primeste ajutor dela stat !
Pai aratatimi mie masina abandonata de doojdeani, dacu cauciucurile umflatate, ca io man scriu so cunpar !

Sa traiti !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor