Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de condoleante familiilor victimelor de la Moscova

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 13:15
1673 citiri
Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de condoleante familiilor victimelor de la Moscova
Foto: Arhiva

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a adresat Preafericitului Parinte Kiril, Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, un mesaj de condoleante, in urma atentatului comis luni, 24 ianuarie 2011, in incinta Aeroportului International Domodedovo, din Moscova, unde au murit 35 de persoane si peste 160 au fost ranite.

"Am aflat cu durere despre atentatul comis in dupa-amiaza zilei de luni, 24 ianuarie 2011, in incinta Aeroportului International Domodedovo, din Moscova, care a cauzat moartea a 35 de oameni si ranirea altora, in numar de peste 160. In numele ierarhilor, clericilor si credinciosilor Bisericii Ortodoxe Romane, adresam condoleante familiilor celor ucisi, care sufera in urma actiunilor iresponsabile ale teroristilor, si nadajduim ca toti cei raniti isi vor recapata, cat mai curand, sanatatea deplina", este mesajul transmis de Patriarh, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Acesta mai spera ca astfel de actiuni indreptate impotriva vietii unor persoane nevinovate nu se vor repeta.

"Iar duhul pacii si al bunei convietuiri intre popoare si credinciosi care marturisesc credinte religioase diferite va triumfa, spre binele tuturor oamenilor", se mai arata in mesaj.

TITLU

Zeci de persoane au murit, iar aproximativ 170 au fost ranite dupa ce un atentator sinucigas a provocat, luni, o explozie pe aeroportul Domodedovo, unul dintre cele mai aglomerate din Moscova.

Presa rusa a relatat initial ca ar fi vorba de cel putin un dispozitiv exploziv, informeaza BBC. Ulterior, o sursa din politie a declarat pentru Interfax ca a fost gasit pe aeroport capul atacatorului sinucigas, iar acesta era un barbat cu varsta de 30-35 de ani, cu figura de arab.

Politistii cauta in prezent alti trei suspecti in acest caz, acestia fiind cei care l-au dus la aeroport pe sinucigas. Se pare ca serviciile secrete ruse aflasera ca se pregateste un atentat la aeroport, iar cei trei sunt cautati de autoritati.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#mesaj condoleante Patriarhul Daniel, #victime atentat Moscova aeroport , #Rusia
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
adica masonul patriarh Daniel....acelasi care a daruit sute de hectare pe degeaba masonului Videanu, desi apartineau BOR!