Ziare.com

Putin: Noile sanctiuni ale UE sunt bizare, avand in vedere efortul pentru pace

de Alex Varzaru
Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 20:38

   

Putin: Noile sanctiuni ale UE sunt bizare, avand in vedere efortul pentru pace
Ultimul pachet de sanctiuni sunt "bizare", avand in vedere efortul pentru pace, in care este inclus si acordul de incetare a focului in estul Ucrainei, a declarat Vladimir Putin, dupa ce noile masuri restrictive ale Uniunii Europene au intrat in vigoare vineri.

Putin, care a participat la lucrarile Organizatiei de Cooperare de la Shangai (OCS) a declarat ca Rusia nu s-a decis sa intre in jocul unor replici dupa aceste sanctiuni. In acelasi timp, a spus el, aceste masuri de contrasanctiune nu vor fi impuse daca acestea nu afecteaza Rusia, si daca vor mentine securitatea tarii, scrie Russia Today.

"Guvernul se gandeste la ele, dar daca vor fi aplicate, va fi numai pentru a crea conditii mai bune pentru noi insine", a spus Putin.

In ceea ce priveste acordurile de parteneriat economic si cooperare in sectoarele tintite de sanctiuniule UE, Putin a spus ca "intotdeauna exista o alternativa", in caz ca cineva "nu vrea sa lucreze cu Rusia".

Noile sanctiuni ale UE impotriva Rusiei au intrat in vigoare - Companii si apropiati ai lui Putin, vizati

"Unele lucruri sunt negative, dar daca consideram problema global, exista mai multe parti pozitive decat negative", a adaugat liderul rus. Putin a criticat incercarile de destabilizare a situatie din Ucraina, care nu urmaresc sa rezolve criza.

Faptul ca premierul asa zisei Republici Populare a Donetkului a fost pus pe lista de oameni urmariti de sanctiunile UE, ar putea pune in pericol discutiile de pace din Ucraina, a spus Putin.

Noile sanctiuni impuse de UE vineri au in vedere sectoarele energiei, finantelor si apararii din Rusia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1941 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, io sunt intrutotu dea cord cu toarasu Putin ca ie bizar !

Si al doilea, efortu pentru razboi nusa ia si iel in cosiderare ?
Ca si ala ie un efort !

SA TRAITI !

P.S. In ceea ce priveste acordurile de parteneriat economic si cooperare in sectoarele tintite de sanctiuniule UE, Putin a spus ca "intotdeauna exista o alternativa", in caz ca cineva "nu vrea sa lucreze cu Rusia".

 

Paradoxul la rusi

este ca si contrasanctiunile sunt la fel de nocive pentru economie ca si sanctiunile. In ritmul acesta Rusia intra in criza sistemica pana la anul.

 

putin are dreptate

Ca au fost rusi ca n-au fost, incepea sa se termine scandalul cu armistitiu asta, cand au vazut asta UE a mai pus niste paie pe foc, de ce? Mureau daca mai asteptau doua saptamani sau o luna? Se vede clar obiectivul, dar lumea e proasta si nu intelege, gazul rusesc trebuie inlocuit cu gaz de sist extras de Chevron! Pana acum ne-am opus acestui lucru, dar in cativa ani vom pupa picioarele SUA ca ne-au ajutat sa scapam de dependenta de URSS hahaha Doamne cat de *** pot fi unii!

 

Vlad Puftin un fost colonel Incapatinat ca si Kadaffy al Libiei...

Numele dictatorului, cu care se va confrunta poporul Rusiei, este format din doua parti, si anume: (1) VLAD si, (2) MIR. Ca si in cazul lui Slobodan, al fostei Yugoslaviei, "Slobodan" semnifica libertate sau pace, si restul "Dan" e un nume din regatul biblic al Casei Israel. In cazul lui Puftin, cuvintul rusesc "MIR" inseamna "Pace" sau libertate, iar "Vlad" este nume propriu rusesc. In persectiva, acesti doi dictatori moderni, Slobodan si Vladimir au nume care deceptiv indica persoana pacifista, pe cind numele lor, in realitate, sint serios compromise de tot felul de intentii demonice murdare, in cazul lui Slobodan, de-a se aventura intr-o "curatire etnica" (de care se stie sfirsitul ei), iar in cazul lui Vlad Puftin, aproape la fel de murdara comportare umana cit si politica, adica aceea de "agresor" militar sub paravanul armelor lui atomice! Mai precis, Puftin eviscereaza Crimeea din corpul suveran al Ucrainei, si asteapta ca lumea civilizata sa stea cu miinile incrucisate in piept si sa discute mai departe cu el ca si cind el ar fi un om pacifist, dar el este deceptionat serios de balaurii lui negrii din Kremlin care-l tormenteaza zi si noapte cu bau-bauri la urechile lui: "NATO si SUA se pregatesc sa ne atace ca deaceea se tot apropie de granitele Rusiei"! Dar sa nu uitam, ca pina mai ieri, Puftin era primit la noi in America cu buna credinta, chiar in casa privata a presedintelui nostru Bush in Texas, si este curios chiar si presedintele George Bush, ce l-a facut pe Puftin sa se schimbe brusc dintr-un om de incredere pentru America, intr-un om obraznic, odios, hartuit puternic de sanctiuni economice, care desigur vor plana deasupra poporului Rus cu consecinte economice de mare anvergura. Sa nu uitam cazul dictatorului odios Ceausescu: poporul Roman statea de la miezul noptii in linii ca sa cumpere o paine, sau altii veneau cu trenul in Bucuresti din provincie pt. acelasi lucru. Aceasta conduita "prezidentiala" a lui Ceausescu si Elena, de-a ignora si opresa poporul Roman nu a mers prea departe! Sfirsitul celor doi dictatori Est Europeni amintiti se stie bine de lumea intreaga! Judecind in lumina istoriei recente, este foarte posibil ca acest dictator adventuros, o hiena otravitoare, Vlad Puftin, s-o sfirseasca ca predecesorii tirani ai Rusiei! Ma indoiesc ca poporul Rusiei i-l va tolera prea mult sa ameninte folosirea armelor rusesti nucleare cu consecinte reciprocante si finale asupra lor! Va imaginati ce s-ar intimpla in Camerele din Congres, daca un unpresedinte American numai ar aminti un astfel de scenariu nuclear in felul in care dementul de Puftin aminteste--pina cind si elevilor de scoala? Negresit, acest dement si narcisist va trebui sa fie dat afara, de poporul unit al Rusiei, din pozitia lui politica, si ales acolo un politician Rus intelept si demn de incredera Vestului cit si a Rusiei! Acest colonel dictator de tip Kadaffy va continua sa mai provoace si sa ameninte alte tari din Vestul lumii civilizate cit si pe vecinii Rusiei!

Crimeea costa mult

Si o sa coste mult mai mult, prea mult...

 

Actiunile Rusiei din Ucraina: o provocare grava a pacii E. Europei

In timp ce dictatorul odios de la Kremlin agreseaza toata Crimea cit si Ukraina de est, Vestul ar trebui sa stea cu miinile incrucisate-cam aceasta este marea obraznicie a dictatorului rus Vlad Puftin si gandirea lui bizara fata de tarile vecine si mai putin vecine din NATO! El, mai subliniaza si elevilor de clase primare, caci forta lui nucleara se poate folosi contra acestor tari indreptatite sa obiecteze si sa protesteze impotriva lui, chiar daca aceasta se manifesta prin ridicarea unor "scuturi" contra rachete militare impotriva oricarei forte nucleare, fara effect militar decisiv, dar care "provoaca" multi balauri negrii la Kremlin si-l tormenteaza cu strigatele lor de "bau-bau". Acesti balauri negrii, se pare ca sunt foarte uriti ca ciuma, si ca atare, el in mintea lui debilitata de acesti balauri, crede in mod bizar ca fortele NATO si ale SUA se ingramadesc la granitele Rusiei ca sa ridice baze militare pentru agresarea Kremlinul si a fortele lui nucleare! Cuprins de aceasta grava gindire narcisista si extrem de bizara, acest ultim dictator odios al Rusiei refuza sa priceapa daca nu cumva actele lui de agresiune impotriva Ukrainei, confiscarea Crimeii, cit si continua agresiune in Estul Ukrainei, ar fi pozitia legitima a tarilor care se simt intimidate si amenintate de monstruozitatea comunista ruseasca care incearca disperata de a reinvia URSS-ul prin forta armata. Linia diplomatica controlata de acest dement, Vlad Puftin, sugereaza, sub influenta balaurilor din Kremlin, astfel: "baza militara care se construieste acum in Romania este, desigur, o provocare grava pentru securitatea Rusiei si noi consideram ca acest lucru constituie o incalcare semnificativa a angajamentelor", a insistat Grusko..."[o gura sparta a lui Vlad Puftin, care in obraznicia lui de subaltern, mai zice ca "Moscova este foarte preocupata privind activitatile NATO in Marea Neagra si in Marea Baltica"]. Acest diplomat obraznic, lovit mintal, mai sugereaza ca "prezenta in Marea Neagra a fortelor militare ale unor state neriverane risca sa genereze 'o modificare substantiala a echilibrului strategic si regional'...". Tot el, diplomatul obraznic, ca si seful lui Lavrov, mai sugereaza ca "Moscova analizeaza modalitatile prin care poate 'contracara si neutraliza posibilele amenintari'...". Deci, asa cum zice el, aste clar ca si acest diplomat obraznic, prezumptious, ca si seful lui Lavrov, si un alt dement de dinaintea lui, Rogozin, sunt loviti puternic de strigatele tot mai intense de "bau-bau" ale balaurilor negrii din incinta Kremlinului care debiliteaza gindirea obiectiva a lui Vlad Puftin si a ambasadorilor lui, in relatiile lor cu vestul Europei, America si cu vecinii lor pasnici, Estonia, Latvia, Lituania, Moldova si Romania.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor