Rusia a livrat rachete de croaziera Siriei

Autor: Ana Ilie
Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 09:40
2603 citiri
Rusia a livrat rachete de croaziera Siriei

Rusia a livrat rachete de croaziera Siriei, a spus o sursa militara a agentiei Interfax, joi, la o zi dupa ce o comisie de ancheta a ONU a cerut impunerea unui embargo asupra comertului de arme cu Damascul.

Rusia s-a pronuntat in repetate randuri impotriva presiunii economice si diplomatice indreptate impotriva regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad, care a facut peste 4.000 de victime printre protestatarii pro-democratie, in ultimele noua luni, scrie Jerusalem Post. Moscova si-a aparat si dreptul de a vinde arme regimului sirian, o actiune ce ii aduce anual zeci de milioane de dolari.

"Contractul a fost incheiat pe deplin, inainte de data limita", a spus sursa agentiei ruse despre cea mai recenta livrare de arme cu destinatia Siria. Afacerea este estimata la 300 de milioane de dolari si include "arme ce acopera intreaga coasta a Siriei de un atac dinspre mare".

CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
Masacrul de la Moscova, în urma căruia au murit peste 140 de oameni și au fost răniți peste 205, este marcat, în opinia lui Cristian Tudor Popescu, de o serie de minciuni catalogate ca fiind...
Servicii secrete în tranziție și terorism second-hand
Servicii secrete în tranziție și terorism second-hand
Recentul atac terorist asupra unei săli de spectacol dintr-o suburbie a Moscovei, în Krasnogorsk, soldat cu 139 de morți și 182 de răniți, ridică multiple întrebări, de la cine se află cu...
#Rusia, #Rusia rachete Siria, #Rusia Siria, #Siria revolte , #Rusia
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Afacerile sunt afaceri! Rusia a vandut si Iranului tehnologie pentru
Poza ORD1
ORD1
rank 5