Verdict in cazul accidentului din Singapore: Diplomatul Silviu Ionescu este vinovat

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 11:25
2627 citiri

Justitia din Singapore a oferit, miercuri, verdictul in cazul incidentului de pe 15 decembrie anul trecut, cand un om a murit si alti doi au fost raniti, in urma unui accident rutier in care a fost implicat diplomatul roman Silviu Ionescu.

Ancheta a aratat ca la volanul masinii Audi, apartinand ambasadei Romaniei in Singapore, care a lovit trei persoane pe 15 decembrie anul trecut, s-a aflat diplomatul Silviu Ionescu, relateaza StraitsTimes.

Dupa o ancehta de sase zile, verdictul in acest caz a fost ca moartea lui Tong Kok Wai, in varsta de 30 de ani, a fost cauzata de "actiunile necugetate" ale diplomatului roman.

Medicul legist, Victor Ye4o, a declarat ca este multumit de rezultatul anchetei.

Diplomatul roman Silivu Ionescu a fost implicat, in luna decembrie, in Singapore, intr-un accident care a dus la moartea unei persoane si la ranirea altor doua.

Ionescu a declarat ca masina ambasadei, un Audi A6 negru, ar fi fost furata in apropierea institutiei, insa anchetatorii singaporezi au aratat ca masina a fost gasita abandonata a doua zi.

Justitia din Singapore cere Romaniei sa ia in serios cazul diplomatului Silviu Ionescu

Politistii din Singapore au reconstruit si traseul diplomatului, in noaptea de 15 decembrie. In jurul ore 02.57, Ionescu a lasat-o pe partenera sa in zona complexului rezidential Arcadia. Dupa ce a lovit trei pietoni, diplomatul a abandonat masina si a luat un taxi pana acasa.

Un martor il pune pe diplomatul Silviu Ionescu la volanul masinii

Accidentul de pe 15 decembrie a fost surprins de camerele de supraveghere. Malaizianul Tong Kok Wai, in varsta de 30 de ani, a fost lovit de masina ambasadei in timp ce traversa strada si a murit la spital, alte doua persoane fiind ranite. Un martor a declarat la audieri ca l-a vazut pe Ionescu la volanul masinii.

L.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#accident Singapore, #Ionescu vinovat accident, #Silviu Ionescu, #verdict accident Singapore , #Singapore