Grea e viata de luptator al Statului Islamic - un jihadist se plange ca ceilalti ii fura pantofii si nu stau la rand

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 20:55
7210 citiri
Grea e viata de luptator al Statului Islamic - un jihadist se plange ca ceilalti ii fura pantofii si nu stau la rand
Foto: Hepta.ro

Un britanic membru al Statului Islamic, care traieste in Siria, s-a plans de "proastele maniere" ale celorlalti militanti arabi, despre care spune ca ii fura pantofii, mananca precum copiii si nu stau la rand.

Omar Hussain, fost agent de securitate la un supermarket din Marea Britanie, a scris pe blogul sau ca alti jihaisti ii invadeaza spatiul privat, vorbesc tare cand incearca sa doarma si se comporta precum copiii, noteaza The Independent.

Aberatia zilei: Sa stai la coada ca sa sari in aer - Coruptie, nepotism, blat in Statul Islamic?

Hussain se plange astfel de mai multe obiceiuri enervante pe care le-a intalnit cat timp a trait in Siria. Criticand competentele de administrare ale arabilor, acesta a spus ca "nu se sta la rand in niciunul dintre birouri".

"Poti sa astepti la rand o jumatate de ora, iar apoi un alt arab vine si sare randul", se plange britanicul.

De asemenea, acesta se plange si de eticheta in timpul mesei: "Fratilor nostri arabi, celor sirieni, pentru a fi mai exacti, le lipsesc manierele de baza. (...) Din pacate, am fost nevoit sa ii trate precum elevii din scoala primara".

Un alt obicei ciudat de care s-a plans Hussain este si "furtul pantofilor": "In Occident, este ceva normal sa iesi dintr-o camera incaltat cu aceeasi pereche de pantofi pe care i-ai purtat cand ai intrat in camera. (...) Fratii nostri sirieni cred ca toata lumea poate imparti incaltamintea celorlalti".

Marturiile uneia dintre sclavele sexuale ale liderului Statului Islamic: Vreau ca lumea sa stie ca e diabolic

Alte nemultumiri ale britanicului sunt atunci cand ii este luat telefonul de la incarcat, pentru ca altcineva sa isi incarce telefonul, precum si manierele copilaresti ale jihadistilor si lipsa lor de respect pentru lucrurile personale ale celorlalti.

Hussain, in varsta de 27 de ani, a plecat in Siria in luna ianuarie 2014. De atunci, a amenintat ca va bombarda Marea Britanie.

#viata luptator Statul Islamic, #luptatori Statul Islamic , #Statul Islamic