Militantii Statului Islamic se mai decapiteaza si intre ei - care sunt motivele

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 21:39

   

Militantii Statului Islamic se mai decapiteaza si intre ei - care sunt motivele
Militantii ISIL si-au executat, potrivit unor informatii, cel putin doi dintre luptatorii lor in orasul sirian Al-Bukamal, in urma unor acuzatii de spionaj si furt.

Organizatia Syrian Observatory for Human Rights sustine ca primul militant a fost executat pentru "banditism si jefuirea banilor 'musulmanilor'". Al doilea militant a fost ucis pentru ca ar fi "colaborat cu regimul si a aruncat cipuri electronice pentru ca mujahedinii sa fie urmariti", arata The Independent.

Aceste cipuri electronice ar putea fi dispozitive electronice folosite pentru geo-localizarea unor tinte in cazul loviturilor aeriene.

Potrivit unor relatari neconfirmate, barbatii au fost decapitati, desi ISIL mai procedeaza uneori, in astfel de cazuri, la crucificari. Un expert britanic a declarat ca aceste decapitari "nu sunt un lucru surprinzator".

"Grupurile islamiste au o politica stricta de interzicere a coruptiei", a declarat Charlie Winter, de la organizatia Quilliam Foundation.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5464 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MosGerila
rank 5
Militantii Statului Islamic se mai decapiteaza si intre ei :)))
Iata o veste buna!
Dr Viorel si socialistii sai ar trebui sa ia exemplu :)))
doruletz13
rank 5
numai doi?:(
ar putea sa-si dea silinta mai mult:)))
Utilizator sters
Hahaha, Sa faca asa pana la capat
Poate scapam de ei asa , sa speram ca Romani nu va investi in emigranti musulmani, sa speram ca nu vor fi primiti in tara noastra pagani musulmani, arabitoii care sunt prin tara si fac figuri sa fie trimisi in tarile lor de origine far prea multa zarva
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor