Sclava sexuala a Statului Islamic: Bombardati-mi bordelul, am fost violata de 30 de ori azi, pana la pranz

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 21:28
14861 citiri
Sclava sexuala a Statului Islamic: Bombardati-mi bordelul, am fost violata de 30 de ori azi, pana la pranz
Foto: Daily Mail

O tanara femeie Yazidi fortata sa devina sclava sexuala de Statul Islamic a facut un apel catre trupele kurde sa bombardeze bordelul unde este tinuta, dupa ce militantii islamisti ar fi violat-o de 30 de ori in doar cateva ore.

Femeia, a carei identitate nu a fost facut-o publica, este tinuta prizoniera de jihadisti undeva in vestul Irakului dupa ce a fost capturata in timpul masacrelor din orasul Sinjar, la inceputul lui august, scrie Daily Mail.

Un grup care monitorizeaza situatia femeilor persecutate de Statul Islamic spune ca tanara a contactat trupele kurde prin telefon, cerand ca bordelul in care este tinuta sa fie bombardat pentru ca ea si celelalte femei sa scape de cosmarul prin care trec.

Exclusiv Povestile a trei kurzi din Romania despre ororile Statului Islamic in locurile lor natale

Ea ar fi dezvaluit ca este violata atat de des incat nu mai poate merge la toaleta, adaugand ca are de gand sa se sinucida si in eventualitatea in care ar fi eliberata.

Informatiile au fost furnizate in timpul unui interviu cu activisti kurzi care protestau la Londra pentru a mediatiza situatia grava cu care se confrunta femeile din Orientul Mijlociu. Un barbat pe nume Karan a povestit ca un prieten al sau inrolat in trupele peshmerga din Kurdistanul irakian i-a povestit intamplarea.

Descriind cum tanara plangea la telefon, Karan a relatat mesajul sau. "Daca stiti unde suntem, bombardati-ne. Nu mai vreau sa traiesc. O sa ma sinucid oricum, altele s-au sinucis in dimineata asta. Am fost violata de 30 de ori azi si nici macar nu e ora pranzului. Nu pot merge la toaleta. Va rog, bombardati-ne", ar fi spus femeia.

Saptamana trecuta Organizatia Natiunilor Unite a confirmat ca mii de barbati din populatia Yazidi au fost masacrati in scene care amintesc de masacrele din Srebenica, atunci cand Statul Islamic a capturat orasul Sinjar in luna august.

Potrivit informatiilor ONU, mai mult de 5000 de Yazidi au fost impuscati in mai multe masacre comise de jihadisti. Intre 5000 si 7000 de femei Yazidi sunt tinute in centre de detentie improvizate, unde sunt vandute ca sclave sau sunt oferite jihadistilor drept concubine. In cinci centre de detentie din orasul Tal Afar s-ar afla in jur de 3500 de femei si copii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Statul islamic femeie violata Yazidi, #Statul Islamic femei sclave sexuale, #Statul islamic femei prizoniere sex , #Statul Islamic