A facut sex cu elevul sau, dupa un joc de "Adevar sau provocare"

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 16:01
11714 citiri
A facut sex cu elevul sau, dupa un joc de "Adevar sau provocare"
foto: The Mirror

O profesoara suplinitoare de 25 de ani, din Marea Britanie, a facut sex cu unul dintre elevii sai, in varsta de numai 16 ani, dupa ce au baut impreuna si au jucat "Adevar sau provocare".

Procurorii sustin ca trei elevi ai scolii unde preda Hannah McIntyre i-au facut profesoarei o vizita la domiciliu, pe 25 ianuarie 2008. Profesoara i-a primit in casa, unde le-a oferit bautura si au inceput sa joace "Adevar sau provocare", scrie The Times.

In timpul jocului, tanara profesoara l-a sarutat pe unul dintre elevi, dupa ce fusese provocata de colegii acestuia.

O profesoara a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru o idila cu un elev

Adolescentii au ramas apoi peste noapte in casa profesoarei, insa in timp ce doi dintre ei au dormit intr-o camera de la parter, tanarul de 16 ani care deja se sarutase cu profesoara a urcat in dormitorul femeii, unde au facut sex.

"Amintirile sale nu sunt foarte clare. Isi aduce aminte sigur ca i-a dat jos lenjeria intima, s-a urcat deasupra ei si au facut sex, dupa care a adormit si s-a trezit de dimineata in pat cu profesoara. S-a dat jos din pat si a plecat inainte ca ea sa se trezeasca", spune procurorul Gerald Baxter.

Dupa aproape zece luni de zile, tanarul i-a spus mamei sale ce s-a intamplat, iar femeia a anuntat autoritatile.

Film porno cu profesoara pe DVD-ul de sfarsit de an scolar (Video)

Profesoara a fost arestata si data afara din invatamant, fiind acuzata de corupere de minori, dintr-o pozitie recunoscuta ca fiind una de incredere.

Femeia neaga acuzatiile, spunand ca a fost intimidata de cei trei adolescenti si le-a oferit bautura in incercarea de a scapa de ei.

Profesoara recunoaste ca unul dintre baieti a urcat in dormitorul ei si a inceput sa scoata diverse sunete, ce insotesc de obicei un act sedxual, pentru a-si impresiona prietenii din camera de la parter, insa l-a trimis inapoi la culcare.

Profesoara de muzica, in pat cu o eleva de 15 ani

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#profesoara sex elev, #profesoara adevar provocare, #profesoara corupere minori , #stiri externe