Austriacul Fritzl speria prostituatele din oras

Miercuri, 07 Mai 2008, ora 14:40
4904 citiri
Austriacul Fritzl speria prostituatele din oras

Austriacul Josef Fritzl, care si-a tinut fiica inchisa 24 de ani intr-un beci, violand-o in repetate randuri, era "extrem de pervers" si le speria pe prostituatele din bordelul pe care il frecventa, relateaza Daily Telegraph.

Fritzl se afla printre cei "doi la suta" dintre clientii devianti care frecventau bordelul din oras si care erau deseori refuzati de femeile care lucreaza acolo, a declarat un barman al respectivului local.

"Lucrez acolo de peste sase ani si Fritzl obisnuia sa vina in mod regulat. Era autoritar cu toti. Le trata pe fete cu sampanie, dar dupa un timp incepea sa se poarte ca un profesor la scoala si le spunea "stai in picioare" sau "nu folosi limbajul asta", a declarat barmanul Christoph R.

"In jur de 90 la suta din oaspeti sunt normali si trei la suta sunt oarecum volatili. Insa Fritzl era din cei doi la suta, din categoria celor extrem de perversi, care nu sunt decat bolnavi mintal", a mai spus acesta.

Fritzl a stat 18 luni in inchisoare in 1967, fiind gasit vinovat de viol. El a mai fost acuzat de tentativa de viol si exhibitionism, precum si de incendiere intr-o presupusa frauda cu asigurari. Desi Fritzl a fost condamnat pentru agresiuni sexuale, el a avut voie sa adopte trei copii, dupa ce a convins autoritatile ca sunt nepotii sai. Legea austriaca prevede ca agresorilor sexuali sa li se stearga din cazier infractiunile mai vechi de 15 ani.

Fritzl a lasat familiei o datorie de circa doua milioane de euro. Barbatul de 73 de ani, fost inginer electrician, intentiona sa devina un magnat imobiliar, insa a esuat.

Anchetatorii il vor interoga din nou pe Fritzl, cel mai probabil la sfarstiul acestei saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Poliţistul de la secţia 4 Ploieşti acuzat de viol de către o femeie de 36 de ani susține că a chemat-o pe aceasta la el acasă şi că au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost...
#viol, #incest, #austriac, #Fritzl, #sechestrat , #stiri externe