BBC a produs un film in care Maica Tereza este exorcizata

Luni, 13 Octombrie 2008, ora 14:31
2855 citiri
BBC a produs un film in care Maica Tereza este exorcizata

Un film horror produs de BBC starneste controverse, prezentand crime, scene de homosexualitate si exorcizarea Maicii Tereza.

"Aparitions" este un serial produs de BBC care prezinta scene de violenta extrema: un barbat posedat de diavol este a carui piele este jupuita de pe carne, un tata ameninta ca va abuza sexual de fiica sa, iar Maica Tereza este exorcizata.

Serialul este produs de actorul Martin Shaw, care interpreteaza in film rolul unui preot romano-catolic. Acesta a declarat ca stie ca filmul sau va starni controverse, insa spune ca mesajul final este ca dragostea invinge totul, informeaza The Telegraph.

"Stiu ca nu este un film vesel. Daca ar fi asa, nu s-ar mai uita nimeni. Este vorba despre sfrasitul lumii, insa mesajul este ca dragostea poate invinge totul.", spune Shaw.

Shaw sustine ca scena in care Maica Tereza este exorcizata nu este neobisnuita, si ca nu este impotriva mesajului transmis de Biserica si de aceasta.

"Sunt surprins ca BBc a aprobat producerea acestui serial. Va fi extrem de controversat, va crea la fel de multe probleme ca si Jerry Springer The Opera", spune John Beyer, directorul grupului de presiune Mediawatch din Marea Britanie.

La difuzarea show-ului Jerry Springer, BBC2 a primit 55.000 de reclamatii in 2005, si o organizatie crestina a organizat proteste in fata sediilor televiziunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură de imagine pentru filmul controversat cu Eva Măruță în rol principal
Lovitură de imagine pentru filmul controversat cu Eva Măruță în rol principal
Eva, fiica de 8 ani a cuplului Andra - Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care a ajuns chiar în fruntea box-office-ului românesc....
Cine e actorul român care va juca rolul lui Donald Trump
Cine e actorul român care va juca rolul lui Donald Trump
Actorul de origine română Sebastian Stan îl va interpreta pe tânărul Donald Trump, înainte de a fi vedetă de televiziune şi preşedinte, în viitorul film biografic "The Apprentice",...
#BBC, #Film, #horror, #controverse , #stiri externe