Bild a descoperit de ce nu vin strainii pe litoralul romanesc

Marti, 04 August 2009, ora 18:56
8482 citiri
Bild a descoperit de ce nu vin strainii pe litoralul romanesc
Foto: Bild

Romania, printre cele mai dure tari din Europa in ceea ce priveste legislatia care reglementeaza libertatea sexuala, potrivit presei germane, sperie turistii straini care, ispititi de mare, de soare si de vacanta, ar avea chef sa faca sex pe plaja: picatura de romantism se pedepseste cu pana la sapte ani de inchisoare.

"Nici Croatia si nici Spania nu ingaduie sexul pe plaja. De exemplu, daca esti prins in fapt pe plajele spaniole, trebuie sa platesti o amenda de 75.000 de euro, iar in Croatia scapi cu 150 de euro amenda sau 30 de zile de inchisoare. Insa in Romania risti pana la sapte ani de inchisoare pentru un numar in aer liber", scrie cotidianul german Bild, amintind cum sta treaba si in alte tari europene: in Suedia scapi cu o amenda de 50 de euro, iar in Norvegia cu un simplu avertisment.

Ca sa nu aiba parte de o vacanta distrusa de amenzi sau de inchisori, Bild le recomanda turistilor sa se informeze si sa se conformeze cerintelor din tara unde vor sa-si petreaca vacanta, potrivit logicii esti liber sa faci ce vrei atata timp cat nu lezezi libertatea altuia. Alte variante ar fi sa nu se lase nicidecum prinsi in activitati sexuale, in aer liber, sau, de ce nu, sa-si probeze rezistenta!

Pe de alta parte insa, tot Bild anunta, in urma cu trei luni, in luna mai, ca nemtii au ajuns la limita rabdarii din cauza scenelor de sex in grup de pe plaja: de-a dreptul oripilati de orgiile turistilor, localnicii unui satuc pitoresc de la malul marii au depus plangeri in lant, iar autoritatile au promis sa ia atitudine.

Demonstrand parca proverbul cu "paiul din ochiul altuia", presa din Germania uita ca nudistii care impanzesc litoralul din landuri sunt criticati ca isi pun in practica fanteziile sexuale, in vazul tuturor. Tocmai pentru ca presa din Germania tine la libertatea de exprimare a swingerilor, Romania lipseste din Top 10 al portalului german.

In plus, nici nemtii nu se pot lauda cu o libertate sexuala prea mare: potrivit legislatiei existente in Germania, cei care practica sexul in public sunt fie amendati, fie pasibili de inchisoare pana la un an.

Pe de alta parte, criticile nemtilor ar putea fi constructive daca alesii nostri ar tine cont de ele! Cum plajele reprezinta un punct de atractie pentru turisti, capitol la care Romania sta din ce in ce mai prost, legalizarea sexului pe plaja ar putea transforma litoralul romanesc intr-o adevarata Mecca.

Cu putina imaginatie, ministrul Turismului, Elena Udrea, ar putea visa linistita la un nou mandat daca le-ar da turistilor straini un real "land of sex-choice". Sapte ani de inchisoare pentru o farama de romantism nu este chiar cea mai buna arma pentru a-i atrage pe turistii lipsa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Romania sex plaja inchisoare, #presa germana Bild Romania , #stiri externe