Boss-ul F1 primeste daune morale in valoarea de 60.000 de lire

Joi, 24 Iulie 2008, ora 16:45
1014 citiri
Boss-ul F1 primeste daune morale in valoarea de 60.000 de lire

Seful Formulei 1, Max Mosley, a primit daune morale in valoare de 60.000 de lire, de la cotidianul News of the World dupa ce a castigat procesul in care era acuzat ca a luat parte la orgii sexuale, "Nazi orgi".

Mosley a depus o actiune la tribunal dupa ce News of the World a publicat niste fotografii care il aratau pe acesta in mijlocul unor orgii sexuale cu cinci prostituate, informeaza Daily Mail, in editia online.

Acesta a castigat procesul deoarece nu au existat probe care sa dovedeasca ca el a participat la aceste actiuni sexuale.

Avocatul lui Mosley a reclamat dreptul la intimitate.

Tabloidul News of the World va plati 60.000 de lire desi Mosley a cerut initial daune morale in valoare de 900.000 de mii de lire.

"El a exagerat cand a declarat ca intreaga viata i-a fost distrusa de acest scandal", a declarat judecatorul.

Presedintele Formulei 1 a recunoscut la tribunal ca are inclinatii sado-masochiste si a platit niste femei care sa ii satisfaca fanteziile sexuale.

Insa a negat vehement ca in timpul jocurilor sexuale a folosit si tehnici naziste.

Mosley a declarat ca spera ca News of the World isi va da seama de greseala facuta si nu va mai persista in ea.

Editorul Colin Myler a spus ca redactia tabloidului crede cu tarie ca cititorii merita sa stie adevarul si sa fie informati.

La sfarsitul lunii martie, News of the World publica un articol in care informa ca presedintele FIA, britanicul Max Mosley, a fost implicat intr-o orgie sado-masochista in stil nazist cu cinci prostituate, dovada fiind un video care rula pe Internet.

Mosley, nimeni altul decat fiul liderului fascist Oswald Mosley, adorator al lui Adolf Hitler, "latra" ordine in limba germana si le bate cu biciul pe cele cinci prostituate, imbracate ca cei condamnati la moarte in lagarele de gazare.

In timp ce biciuia doua prostituate imbracate ca la Auschwitz, alte doua prostituate se uitau.

La randul sau, Max, care joaca rolul unui comandant german in filmul de aproape cinci ore, a fost lovit cu biciul pana a sangerat. Ce toate acestea acel tratament i-a facut placere.

Mosley, 67, cea mai puternica persoana in cursele de motoare, amageste opinia publica ca a lsat in urma mostenirea fascista a tatalui sau, in timp ce in viata privata tipa "ca vrea mai multe pedepse", in timp ce dezbraca de bluza de piele o prostituata bruneta.

Apoi, in timp ce loviturile de bici cadeau ca o ploaie asupra unei din fete, Max numara in germana: "Einz!, Zwei!, Drei!, Vier!, Funf!, Sechs!".

Cu fiecare lovitura, fata schelalaia de durere in timp ce grizonatul Mosley devenea vizibil excitat.

Dupa o bataie crunta, Mosley a convins-o pe fata sa faca sex cu el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#daune, #morale, #scandal, #orgie, #sexuala, #Max Mosley , #stiri externe