Ziare.com

Bucurestiul se va infrati cu Bagdadul

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 10:51

   

Bucurestiul se va infrati cu Bagdadul
Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senatul Romaniei, Titus Corlatean, a anuntat ca Bucurestiul si Bagdadul s-ar putea infrati, existand deja un acord de principiu in acest sens.

"Am avut o discutie cu guvernatorul Bagdadului. Este vorba nu doar de Capitala, ci de regiunea Bagdad, in ansamblul sau. Am ajuns la un acord de principiu, bineinteles, altul este factorul competent in Romania, la Bucuresti, primarul general, Primaria Generala, pentru o infratire intre Bucuresti si Bagdad, inclusiv cu o componenta economica importanta. Necesitatile de investitii in Bagdad sunt uriase si exista foarte multa deschidere fata de o prezenta romaneasca", spune presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat la Rfi.

Titus Corlatean, in vizita oficiala in Irak

Titus Corlatean precizeaza ca "infratirea inseamna in primul rand semnarea unui acord in acest sens de catre primarii generali ai celor doua capitale, inseamna un forum economic, o prezenta economica romaneasca la Bagdad, pentru a identifica domeniile concrete, pentru a se semna contracte. Exista bani disponibili, nu putini, in Irak si in Bagdad. Romanii trebuie sa se miste in acea directie".

Citeste mai multe despre Bucurestiul s-ar putea infrati cu Bagdadul pe RFI.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1158 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

corect

E normal si era de asteptat. Cu capitalele super-statelor Guineea Bissau, Senegal si Burkina Fasso ne-am infratit de mult.

 

sa ne pregatim/Sa ne-nfartim.Proletari din toate tarile, etc.

Eu propun sa ne infratim si cu Kabul/ Afganistan ca si de la aia putem sa aducem baieti buni cu Coranul in turban si legatura de grenade la brau, ii punem la granita, nu mai trece nimeni sau cine trece trece ...m.ort.Asa poate securizam si granitele si o sa ne primeasca si in Shengen.
Dar aia au si...hasis.Mai facem si noi un schimb comercial acolo, le dam un vapor de branza de oaie( responsabil Gigi Becali) la schimb cu un vapor de hasis (responsabil Puia-baiat de baiat).
Ceva vesti de la Harare/Zimbabwe, domn' Oprescu, cica aia toti sunt multimiliardari,poate ne facem frati si cu ei.In ziua de salariu
inchiriaza camioane sa-si duca banii acasa iar la chiosc sa le cumpere chibrituri trimit copiii cu sacu de bani pe carucior.Sa facem un schimb de experienta ca in curand asa va fi si la noi.

 

Cornelius.

Sper ca domnul (?) Corlatean sa-ti citeasca mesajul si s-o ia pe calea cea dreapta!."Directia Harare,cu cantec,inainte mars!".
Alegerea ar fi de milioane/miliarde de (? cum le-o zice la banii zibabweretzi) mai buna decat Bagdad.
Am impresia ca multi "politrucieni" nu stiu ca in dictionar exista si cuvantul RIDICOL.

Titus Corlatean precizeaza ca "infratirea inseamna in primul rand ..

semnarea unui acord in acest sens de catre primarii generali ai celor doua capitale, inseamna un forum economic, o prezenta economica romaneasca la Bagdad, pentru a identifica domeniile concrete, pentru a se semna contracte. Exista bani disponibili, nu putini, in Irak si in Bagdad. Romanii trebuie sa se miste in acea directie".

Pai...asta inseamna "casatorie din interes" nu "infratire" de unde reiese ca distinsul Corlatean,este singur la parinti,nestiind ce inseamna sentimentul...fratiei.

 

Apropo Corlatene...

la New York ,nu puteai sa vii ?

 

Nu, ca aia nu stiu ca exista Bucurestiul

Ar trebui sa le faca intai un curs rapid de geografie

Aia stiu ca Romania are capitala la Budapesta.

Despre Romania stiu de DRAKULA,de Nadia si uneori isi mai aduc aminte si de Ilie Nastase,cel mult aplaudat la U.S. Open.
Un fapt.Din Canada,nu din U.S. of A.Merg la un avocat sa-mi autentifice un act pentru Romania.Face treaba (cateva minute) si apoi,baiat fin si educat (ca asa sunt lawyers in Canada)ma intreaba pe unde-i Romania asta.
-"E o insula pe langa Filipine".
-"Oh da,acum imi aduc aminte!".
O fi avut curiozitatea sa se uite pe o harta?.

Urmeaza

Kabul

 

Inca-i bine!.

Bine ca nu urmeaza "Ka-booom".Sa arate si fratilor Bucuresteni ceva din frumoasele obiceiuri populare de la Bagdad. O intrebare.Asa ca intre "frati" vor vedea Romanii ceva din miliardele de $$$,pe care-i datoreaza Irak inca din vremea lui Saddam?.

De ce nu ?

Avand in vedere ca si aici ca si acolo, americanii detin puterea. Numai modul cum au castigat-o a diferit putin.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor