Cine e milionarul american mort intr-un incendiu

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 07:24
8263 citiri
Cine e milionarul american mort intr-un incendiu

Tony Hsieh, fostul CEO al retailerului online de incaltaminte si imbracaminte Zappos.com, a murit in urma unui incendiu care a cuprins casa parintilor sai din statul american Connecticut, acolo unde se afla in vizita.

Timp de zece zile s-a luptat pentru viata, insa a decedat in urma ranilor multiple. Tony Hsieh avea 46 de ani.

Potrivit unui comunicat al familiei sale, acesta ar fi murit "in pace, inconjurat de familie". Tony Hsieh s-a nascut in Statele Unite, dar parintii sai sunt originari din Taiwan. Era absolvent de Harvard, cu specializare in IT.

Tony Hsieh este fondatorul Zappos.com, un site pentru vanzari de incaltaminte si imbracaminte care a fost preluat de curand de Amazon cu mai mult de un miliard de dolari. Preluarea Amazon i-a permis sa se retraga dupa ce condusese compania timp de mai bine de 20 de ani.

In plus, Hsieh este un investitor caruia i se atribuie un rol central in revitalizarea centrului orasului Las Vegas, unde a ajutat la infiintarea a numeroase start-up-uri, restaurante si alte afaceri, scrie Digi24, care citeaza BBC.

Mesajele de condoleante au curs unele dupa altele in urma vestii decesului lui Hsieh. Primarul orasului Las Vegas, Carolyn Goodman, a declarat ca moartea lui Hsieh este o "tragica pierdere", iar Ivanka Trump, fiica presedintelui american, a scris pe Twitter ca a pierdut "un prieten drag", scrie BBC.

Citeste si:
A murit Alan Lancaster. Basistul si membrul fondator al celebrei formaţii Status Quo avea 72 de ani
A murit Alan Lancaster. Basistul si membrul fondator al celebrei formaţii Status Quo avea 72 de ani
Basistul si unul dintre fondatorii cunoscutei formaţii britanice Status Quo, Alan Lancaster, a decedat în Sydney, Australia, la vârsta de 72 de ani, în locuinţa sa unde trăia de 45 de ani,...
Tragedie în motorsport. Cine e pilotul care și-a pierdut viața la numai 15 ani!
Tragedie în motorsport. Cine e pilotul care și-a pierdut viața la numai 15 ani!
Spaniolul Dean Berta Vinales, vărul lui Maverick Vinales, a decedat, sâmbătă, la Jerez, după un accident într-o etapă a Campionatului Mondial de Supersport 300. Pilotul avea doar 15 ani,...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
bagatorudesama
rank 5
Orice american mort il gasiti pe ziare com.