Cine este blonda care a facut-o geloasa pe Michelle Obama, la comemorarea lui Mandela? (Galerie foto)

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 20:44
7277 citiri
Cine este blonda care a facut-o geloasa pe Michelle Obama, la comemorarea lui Mandela? (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, a provocat o adevarata rumoare internationala, dar si imbufnarea vizibila a Primei Doamne a Statelor Unite, dupa ce, in tribuna oficiala de la Johannesburg, in timpul comemorarii fostului lider sud-african Nelson Mandela, s-a distrat impreuna cu Barack Obama si cu premierul Marii Britanii, David Cameron.

Fotografiile cu cei trei razand cu gura pana la urechi in timp ce Michelle Obama sta imbufnata intr-o parte, aruncandu-le cate o privire plina de reprosuri, au facut inconjurul lumii, iar Helle Thorning-Schmidt a ajuns in atentia presei.

Daily Mail scrie ca sefa guvernului danez are 46 de ani, este renumita pentru aparitiile spectaculoase la diferite evenimente oficiale si este chiar supranumita "Gucci Helle".

Porecla si-a primit-o atunci cand s-a imbarcat pe un avion militar, cu destinatia Libia, in plin razboi, purtand o jacheta de camuflaj, pantofi cu toc si o geanta Gucci, rosie ca focul. Presa daneza a titrat atunci: "Helle si-a dus poseta la razboi".

Plina de sex-appeal, Helle Thorning-Schmidt, in varsta de 46 de ani, a beneficiat din plin de atentia jurnalistilor, aparitiile sale contribuind la succesul electoral din 2011.

Helle este casatorita cu fiul fostului lider al laburistilor britanici, Stephen Kinnock, in varsta de 42 de ani. Mariajul este o alta sursa de controverse in presa, avand in vedere ca Stephen este directorul Forumului Economic Mondial si locuieste in Davos, Elvetia.

Isi petrece timp cu sotia sa aproximativ 33 de weekend-uri pe an. Legea daneza ii permite premierului danez sa deduca o parte din taxe, datorita statutului de non-rezident al sotului.

Un alt scandal legat de casnicia sa a fost lansat in presa atunci cand au existat speculatii legate de sexualitatea sotului sau. Confruntata cu zvonuri puternice, Helle Thorning-Schmidt s-a vazut nevoita sa dezminta public faptul ca sotul ei este homosexual.

Zvonurile au pornit chiar de la contabilul familiei, care a incercat sa explice astfel motivul pentru care Stephen Kinnock nu-si petrece timpul in Danemarca si este scutit de impozite.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#premier Danemarca Obama, #premier Danemarca David Cameron , #stiri externe
Comentarii
Poza Litza Chitzalau
Litza Chitzalau
rank 2
Este o femeie frumoasa insa e cu juvătzu' de gât