Ziare.com

Salvati Pamantul inmultindu-va mai putin, indeamna China

de Teodora Bodeanu
Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 11:36

   

Salvati Pamantul inmultindu-va mai putin, indeamna China
Controlul inmultirii populatiei este unul dintre cele mai importante aspecte in lupta impotriva incalzirii globale, este de parere Zhao Baige, vice ministru in cadrul Comisiei pentru Planificare Familiala si Populatie din China.

Potrivit calculelor efectuate ONU, cresterea populatiei este responsabila de 40 - 60 de procente din majorarea emisiilor de gaze cu efect de sera din lume, relateaza China Daily.

"Schimbarea mediului nu este o simpla problema de reducere a emisiilor de CO2, ci o provocare politica, economica, sociala, culturala si ecologica, iar crestera populatiei se potriveste foarte bine in acest context", a declarat Zhao, la summit-ul despre mediu de la Copenhaga.

Desi China a fost aspru criticata din cauza planificarii familiale, Zhao sustine ca programul a contribuit foarte mult la bunastarea societatii. Drept rezultat, in China s-au nascut cu 400 de milioane mai putini copii, ceea ce a rezultat in reducerea emisiilor de CO2 cu 18 milioane de tone anual.

Conform raportului ONU, daca populatia ar ramane la opt miliarde de oameni, pana in 2050, in loc de peste 9 miliarde, cat este estimarea in acest moment, s-ar reduce emisiile de gaze cu efect de sera cu 1 - 2 miliarde de tone.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2015 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TRAIASCA CU RISTII!!!

ADICA BOMBONEIII!!!!

 

 

Cateva explicatii... (2)

Un alt motiv al celor 1000 de ani este spre a se demonstra ca chiar daca oamenilor li se creaza conditii Eden-ice, daca n-au nasterea din nou, acestia se vor revolta impotriva lui Dumnezeu oridecateori vor avea ocazia.
1000 de ani Domnul Isus va domni pe pamant… Va fi prosperitate ca niciodata (fara lipsuri de vreun fel), vor fi eliminate bolile si orice neajunsuri ale existentei, va fi pace peste tot (‘sabiile’ vor deveni ‘pluguri’), va fi dreptate…, iar Satana inchis pe intreg acest ‘parcurs’.
Oamenii se vor tot naste, si vor fi plini de cunostinta lui Dumnezeu (“ca fundul mãrii de apele care-l acopãr"), dar nu toti vor accepta sa fie si nascuti din nou, fapt pentru care, nefiind toti ‘potriviti’ pentru IMPARATIA VESNICA, este necesara acea delimitare de timp…, cu ‘filtrare’!
Nu-i de mirare deci (desi-i aproape incredibil) de ce Satana, cand va fi dezlegat, va insela natiunile pamantului…, si, o groaza de oameni, “ca nisipul marii"…, se vor strange impotriva Domnului Isus Hristos. Dupa 1000 de ani de binecuvantari, oamenii ‘cumsecade’, care nu accepta POCAINTA, se rascoala…, satui de prea mult bine…!!!
Atunci, Dumnezeu va pune capat istoriei…, si va inaugura “un cer nou si un pamant nou", de care se vor bucura, pentru vesnicie, cei care au avut parte de nasterea din nou

 

 

Judecati voi singuri...! Sa credem ce zic chinezii, sau ce scrie in Cuvantul lui Dumnezeu?!

In timpul Imparatiei a 8-a (v.Apocalipsa), Domnul Isus Hristos se va ‘arata’, va distruge pe Anticrist si ‘acolitii’ lui, si-Si va intemeia Imparatia Lui glorioasa, in forma initiala de 1000 de ani, si-apoi va continua cu Imparatia Lui Vesnica.
- De ce o-mparatie de 1000 de ani pe pamant, peste toate natiunile?! Cam care ar fi ‘rostul’?!!
Sunt unii care-si inchipuie ca acel mileniu nu-i decat simbolic…, in ciuda faptului ca-n profetii ni se spune raspicat ca Domnul Isus va domni peste toate natiunile pamantului. Populatia Pamantului va fi cu mult mai mare decat cea actuala, dar toate problemele sociale, de mediu sau de alta natura se vor rezolva din start, pentru ca se va carmui “cu un toiag de fier" (cine citeste sa inteleaga!)

 

 

Indemnul nu trebuie sa fie valabil pt. noi!

Romanii nu trebuie sa ia in considerare acest indemn. Noi suntem si asa din ce in ce mai putini. Acest indemn e valabil pt. indieni, chinezi, africani, etc. Ei sunt prea multi in comparatie cu altii (ex. romanii) si nu e drept ca ei sa consume cu mult mai multe resurse ale planetei.
Romani, faceti copii!Nu puneti botul la manipulari de acest gen!Eu sunt in USA de 9 ani si va spun ca pe aici sunt vreo 3-4 copii/femeie. Albii au cei mai putini copii, iar negriciosii tot mai multi.
Nu fiti p.r.o.s.t.i sa va consolati cu ideea cae mai bine sa n-aveti copii. Nu faceti voi, fac cei enumerati mai sus!Nu faceti copii, DISPARETI, FRATILOR!
In familia mea asa gandesc cativa veri, inclusiv fratele meu.Imbatranesc ca prostii si ce agonisesc cu truda o sa ramana celor care au fost in stare sa-si faca si sa creasca copii.

 

 

sa mori tu, ma, specialistule...

da ma, nu mai faceti copii ca facem noi si va cucerim mai usor. hai, la furat, bai maimute galbene ce sinteti, suboamenilor...

 

 

Asa-i

Toti ramasi in RRumania ar trebui castrati. Scursurile nu trebuie sa aiba drept de inmultire.

 

 

impotenta chineza

A spune nu mai faceti copii.
ar trebui sa fie castrati totii atunci sar putea adeveri
REDUCETI POPULATIA.

 

 

ARE DREPTATE. IN FELUL ASTA, S-AR REDUCE SI SOMAJUL ...

Teodora, ... daca tot citezi, citeaza ca lumea. "s-au nascut cu 400 de milioane mai putini copii". In care perioada?

 

 

mai Lake,tu tare multe stii,numai ca Biblia e interpreteta gresit de voi sectarii

de cele mai multe ori.am vb cu catva sectari despre apocalipsa ,si culmea ,niciunul nu era ingrijorat de problema cipurilor.ziceau ca nu e o problema.eu cred ca sectele au aparut pt a dezbina si pt a spala creierele voastre,altfel nu pot sa explic de ce nu e o problema cipul pt voi.ziceau ca daca pot merge la biserica sa se roage ,ei nu vad o problema cu cipul.atat de puerili sunteti si ganditi,vai ....

 

 

Cateva explicatii... (1)

Un motiv al instaurarii celor 1000 de ani este spre a se demonstra ca numai Domnul Isus Hristos, Fiul Sau, poate infaptui societatea perfecta, nu si oamenii fara Dumnezeu, asa cum s-a tot incercat de-a lungul (si ‘latul’) istoriei.
Toate imparatiile lumii au avut ca scop crearea unei civilizatii avansate, prospere. Ulterior s-a cautat a fi instituite si dreptatea, egalitatea/echitatea, etc. (v. Revolutia Franceza: libertate, egalitate, fraternitate…). Ideologia comunista a ajuns chiar sa ‘defileze’ cu acest motto: “De la fiecare dupa capacitate, fiecaruia dupa nevoi"
Vise…, si iar vise!
Unii, considerandu-se ‘pur sange’, au venit cu tot felul de propuneri eugenetice. De exemplu Germanii, au afirmat ca se poate crea o imparatie perfecta, daca se elimina de pe fata pamantului rasele umane ‘inferioare’…, ei, arienii, fiind oamenii care merita a fi mentinuti si ‘promovati’.
Hitler si-a propus sa creeze Reich-ul ideal, care sa dureze , zicea el, 1000 de ani… De ce aceasta cifra?! - Este pornirea omului de-a inlocui/prelua planul lui Dumnezeu, de-a infaptui inainte ceea ce Dumnezeu Si-a propus…, eliminandu-L atat pe Dumnezeu cat si pe poporul Lui.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor