Dezvaluiri incendiare din viata intima a familiei Kennedy

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 13:18
6757 citiri
Dezvaluiri incendiare din viata intima a familiei Kennedy
Foto: Daily Mail

O noua carte intitulata "Triunghiul roz" si care a fost scrisa de Darwin Porter si Danforth Prince va aparea luna viitoare. Cartea va face dezvaluiri incendiare despre viata intima a familiei Kennedy, Jacqueline, John si Bobby Kennedy.

Cartea, care se bazeaza pe marturiile a "celor mai apropiati confidenti" ai lui Jacqueline Kennedy, afirma ca Jackie a avut o aventura cu balerinul Rudolf Nureyev, potrivit Daily Mail.

In carte sunt dezvaluite presupuse conversatii dintre Gore Vidal si Truman Capote despre aventurile extra-conjugale ale lui Jackie Kennedy. Darwin Porter, un biograf de la Hollywood, sustine ca Truman Capote i-a spus de aventura lui Jackie cu Nureyev.

Din cauza tradarilor amoroase ale sotului sau, Jacqueline Kennedy s-ar fi angajat intr-o aventura cu Nureyev, in timp ce ea era inca la Casa Alba.

Revista franceza Paris Match a afirmat ca Nureyev s-a laudat la o betie ca a avut o aventura cu Jackie Kennedy.

Nureyev, care era cu noua ani mai tanar decat Prima Doamna, a fost vazut o data de catre Jackie atunci cand se saruta cu cumnatul sau, Robert Kennedy.

Cartea "Tringhiul roz" lansata la 20 de ani de la moartea lui Jacqueline Kennedy

Capote a spus, de asemenea, ca el a crezut ca Bobby Kennedy a avut legaturi homosexuale, potrivit cartii.

Se aminteste si despre amantele pe care le-a avut presedintele John F. Kennedy, incluzand pe actritele Marilyn Monroe si Angie Dickinson, dar si pe Judith Exner.

Cartea "Triunghiul roz" va fi lansata cu ocazia implinirii a 20 de ani de la moartea lui Jacqueline Kennedy, care a murit de cancer in anul 1994.

Desi Jackie a avut imaginea unei sotii perfecte in timpul casatoriei, ea si-a petrecut totusi multe zile in afara familiei.

Intr-un moment mai dificil al casniciei cu John Kennedy, Jackie a fost intr-o croaziera in anul 1962, cu magnatul si proprietarul firmei Fiat, Gianni Agnelli, iar apoi a plecat pe Marea Egee, in anul urmator, impreuna cu miliardarul Aristotel Onassis pe iahtul sau.

Cartea dezvaluie si faptul ca Richard Nixon a incercat sa o seduca pe Jackie, inainte de alegerile prezidentiale din anul 1960.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#carte viata intima Kennedy, #viata amoroasa familia Kennedy, #aventura balerin Jacqueline Kennedy, #John Kennedy Marilyn Monroe, #aventuri extraconjugale John Kennedy , #stiri externe