Ziare.com

Fiul lui Josef Fritzl depune marti marturie impotriva tatalui sau

de Camelia Badea
Marti, 17 Martie 2009, ora 11:39

   

Fiul lui Josef Fritzl depune marti marturie impotriva tatalui sau
Marturia video a lui Harald Fritzl va fi prezentata in fata instantei marti, in a doua zi a procesului lui Josef Fritzl, austriacul acuzat ca si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani in beciul casei din Amstetten si ca a ucis si incinerat unul dintre cei sapte copii pe care i-a avut cu aceasta.

Harald si Elizabeth sunt singurii membri ai familiei care vor depune marturie in acest proces, mama lor, Rosemarie, in varsta de 69 de ani, declarand in mai multe randuri ca nu a stiut nimic din tot ce s-a petrecut in casa lor, scrieThe Guardian.

Nici Elizabeth nu va fi efectiv prezenta in fata instantei, deoarece doctorii sustin ca starea sa fizica si mentala nu ar permite acest lucru.

In schimb, juratii vor urmari mai multe inregistrari video cu declaratiile date de aceasta, pentru marti fiind programate nu mai putin de 11 ore de vizionare, in timpul carora lui Josef Fritzl i se va permite sa dea replicile pe care le va gasi de cuviinta.

Miercuri este programata ultima parte a marturiilor lui Elizabeth in timp ce joi vor fi prezentate expertizele efectuate de medici si de psihiatri precum si pledoariile celor doua parti.

Verdictul final este asteptat vineri.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1180 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor