Inca o palma data lui Donald Trump. Anuntul facut de o importanta banca europeana

Marti, 12 Ianuarie 2021, ora 11:11
4879 citiri
Inca o palma data lui Donald Trump. Anuntul facut de o importanta banca europeana
Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA. FOTO Facebook

Grupul bancar german Deutsche Bank nu va mai face afaceri in viitor cu presedintele SUA, Donald Trump, sau companiile sale, in urma asaltului asupra Capitoliului dat de sustinatorii lui Trump in data de 6 ianuarie, informeaza Bloomberg citand o sursa din apropierea acestui dosar.

Deutsche Bank este cel mai important creditor al lui Trump, cu imprumuturi in valoare de 340 milioane de dolari catre Trump Organization, entitatea care regrupeaza companiile lui Donald Trump si care in prezent este supervizata de cei doi fii ai sai.

Separat, Signature Bank, o institutie financiara din New York care a deservit mult timp familia lui Donald Trump, a anuntat si ea in mod oficial ca va pune capat legaturilor cu Donald Trump. Un purtator de cuvant al bancii a precizat ca Signature Bank va inchide doua conturi personale in care Donald Trump are aproximativ 5,3 milioane de dolari.

"Credem ca actiunea corecta ar fi demisia presedintelui SUA, care ar fi in interesul natiunii si al poporului american", a informat Signature Bank intr-un comunicat de presa publicat luni.

Decizia celor doua banci vine dupa ce mai multe retele sociale si alte companii au suspendat legaturile cu Donald Trump, dupa ce liderul de la Casa Alba a incurajat protestul de miercuri care s-a transformat intr-o revolta in interiorul Capitoliului, soldata cu victime.

Asaltul asupra Capitoliului dat de sustinatorii lui Trump, care au coplesit fortele de securitate, a obligat la evacuarea membrilor Congresului si a intarziat validarea presedintelui ales, democratul Joe Biden. Donald Trump, care a contestat fara dovezi validitatea victoriei lui Biden, si-a laudat initial sustinatorii, dar ulterior a condamnat violentele.

Cinci oameni au murit in aceste violente, inclusiv un agent al politiei de la Capitoliu care a fost batut in timp ce incerca sa opreasca multimea.

Care este procedura de destituire a lui Donald Trump. Democratii au depus rechizitoriul

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
De ce urăște Donald Trump Ucraina. Motivele din trecut explicate de foștii săi apropiați
De ce urăște Donald Trump Ucraina. Motivele din trecut explicate de foștii săi apropiați
Fostul și posibil viitorul președinte american dă vina pe Ucraina pentru propriile eșecuri politice. În condițiile în care aliații republicani ai lui Trump din Congresul SUA blochează...
#Donald Trump, #Deutsche Bank , #stiri externe