Ziare.com

Josef Fritzl construieste locuinte si o cladire de birouri langa casa in care si-a violat fiica

de Anca Serghescu
Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 11:30

   

Josef Fritzl construieste locuinte si o cladire de birouri langa casa in care si-a violat fiica
Joseph Fritzl, care se afla inchisoare pentru violarea, in repetate randuri, si ascunderea fiicei sale in garaj, timp de 24 de ani, aceasta nascandu-i si 7 copii in acest rastimp, a obtinut aprobarea de a construi in localitatea natala, nu departe de Amstetten, o cladire de birouri, 13 case si o parcare subterana.

Falit inainte de a fi inchis, acesta are toate sansele sa se imbogateasca in spatele gratiilor, relateaza Daily Mail. Imobilele pe care a castigat dreptul sa le construiasca se afla la nici jumatate de kilometru de casa in care si-a tinut fiica prizoniera, la subsol, intr-un garaj, inca de pe vremea cand aceasta avea 18 ani, respectiv din 1984.

Cererea pentru obtinerea aprobarii a fost facuta inca din 2006, cu doi ani inainte sa i se descopere familia secreta de la subsolul casei sale. Fritzl este condamnat pe viata pentru faptele sale.

Permisiunea de a construi a fost acordata la sfarsitul saptamanii trecute, spre stupefactia comunitatii locale si a fiicei sale abuzate, Elisabeth, acum in varsta de 43 de ani, care locuieste nu departe de localitatea natala, alaturi de cei 6 copii ai ei, unul murind la nastere in subsolul in care fusese inchisa femeia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1897 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor