Ziare.com

Marian Lupu il urmeaza pe Vladimir Voronin in Rusia

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 14:52

   

Marian Lupu il urmeaza pe Vladimir Voronin in Rusia
Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a plecat vineri la Moscova, iar sambata va vizita Rusia si presedintele PD, Marian Lupu.

Candidatul la Presedintia moldoveneasca a precizat pentru Stirea Zilei ca va merge la Moscova, intr-o vizita de lucru, la invitatia partidului Edinnaia Rosia, "pentru a discuta aspectele ce tin de relatiile interparlamentare si cele de colaborare pe linie de partid".

Lupu a mai spus ca nu este vorba de o invitatie oficiala care sa implice intalniri cu Dmitri Medvedev sau Vladimir Putin, dar nu a exclus posibilitatea unor astfel de intrevederi.

Presedintele PD a precizat ca nu stie nimic despre vizita lui Voronin la Moscova, inclusiv daca Kremlinul va incerca sa-l convinga pe liderul comunist sa-l voteze.

"Asemenea mesaje in mod direct nu au fost transmise. Totodata, evenimentele anterioare - intrevederea pe care am avut-o cu seful administratiei prezidentiale, Serghei Naraskin, si cu presedintele Dmitri Medvedev, ar reprezenta in viziunea mea niste semnale de suport, transmise, inclusiv, si in adresa Partidului Comunistilor", a spus Marian Lupu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1151 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor