Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Michele Obama, Prima Doamna 3 in 1

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 21:10
5411 citiri
Michele Obama, Prima Doamna 3 in 1

Sotia presedintelui ales al Statelor Unite, Michelle Obama, este o Prima Doamna "ca nimeni alta inaintea sa", care reuseste sa imbine trei stiluri diferite care au defilat pe la Casa Alba: Nancy Reagan, Eleanor Roosevelt si Jackie Kennedy.

Michelle Obama este o femeie desteapta, independenta, atractiva intr-un mod normal si natural, o personificare a echilibrului, comenteaza The Times.

Potrivit cotidianului, sotiile presedintilor americani au adoptat trei modele: modelul "zambeste si rezista" de orientare republicana - Laura si Barbara Bush, Nancy Reagan si Mamie Eisenhower -, modelul "doua la pret de una" - de orientare democrata, ca Eleanor Roosevelt si Hillary Clinton, femei care au propria cariera, care isi traiesc propriile vieti si au propriile idei - si exemplul elegantei desavarsite Jackie Kennedy.

Ceea ce o face insa unica pe Michelle Obama este ca ea imbina abil cele trei modele, fiind intelegatoare, independenta si eleganta, sustine cotidianul britanic.

Noua Prima Doamna a Statelor Unite este inteligenta, mandra de educatia sa si nu se teme sa isi arate abilitatile: in timp ce isi sustine sotul pe scena politica ii atrage atentia atunci cand risca sa bea prea mult din cocteilul preferat.

La Conventia Democrata din Boston, din 2004, cand pe atunci necunoscutul Barack Obama si-a asumat responsabilitatea de a sustine un discurs emblematic, ea i-a spus "Sa nu ratezi, amice!", cuvinte probabil repetate in noaptea alegerilor.

Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Echipa americană Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan introdus pe final, a învins formaţia mexicană Monterrey cu scorul de 2-1, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a...
Poliția din Statele Unite a arestat zeci de studenți la demonstraţiile pro-palestiniene din campusurile universitare americane VIDEO
Poliția din Statele Unite a arestat zeci de studenți la demonstraţiile pro-palestiniene din campusurile universitare americane VIDEO
Poliţia a început să aresteze paşnic studenţii protestatari de la University of Southern California miercuri seara, la câteva ore după ce forţele de ordine au arestat violent la o...
#Michelle Obama, #Prima Doamna, #SUA, #Barack Obama, #Casa Alba , #stiri externe