Ziare.com

Moromete, chemat in blogosfera pentru reforma agrara

de Ovidiu Draghia
Joi, 06 Decembrie 2007, ora 12:00

   

Moromete, chemat in blogosfera pentru reforma agrara
Taranul roman este invitat sa devina blogger sau, cel putin, comentator pe bloguri. Aceasta dupa ce Mariann Fischer Boel, Comisarului UE pentru Agricultura, i-a invitat pe fermierii europeni sa ii trimita sugestii direct pe blogul sau, http://blogs.ec.europa.eu/fischer-boel.

Am accesat adresa, fiind curios sa aflu daca Moromete a dat dezbaterea duminicala din Poiana lui Iocan pe chatul cu bloggeri. Nu inca, as spune, insa am incredere ca net-cafe-urile din comune vor fi folosite si de cei care vor sa intre in dialog cu Mariann Fischer Boel.

"Nu cred ca ar trebui sa vorbim numai cu ministri si cu personalul lor, ci si cu membri ai Parlamentul European, cu grupuri de fermieri, organizatii neguvernamentale de mediu si din alte domenii si - de importanta foarte mare - oamenii de pe strada. (...)"

Asa ca as indemna pe toata lumea din blogosfera sa se angajeze in dezbatere si sa-i incurajeze si pe altii sa faca la fel. Blogul meu este locul perfect pentru acest dialog, asa ca sper ca vom vedea o dezbatere vie in urmatoarele luni", afirma Fischer Boel.

Desi blog-ul este in limba engleza, iar comentariile postate pana in prezent sunt in aceeasi limba, Fischer Boel spune ca accepta observatii in oricare dintre limbile Uniunii Europene, urmand sa gaseasca un translator.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2000 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor