Ziare.com

NASA va cauta voluntari pentru colonizarea spatiului

de Alexandru Toreanik
Luni, 20 Iulie 2009, ora 13:34

   

NASA va cauta voluntari pentru colonizarea spatiului
NASA ar putea recruta in curand voluntari care sa nu se mai intoarca din misiunile in spatiu.

Oficialii Agentiei Spatiale Americane spun ca urmatoarea generatie de astronauti ar putea pleca zeci de ani si chiar sa nu se intoarca niciodata din misiunile pentru studierea planetelor sau a stelelor indepartate, transmite The Guardian.

Reprezentantii NASA sunt convinsi ca nu vor duce lipsa de cereri si se bazeaza pe spiritul de aventura care i-a determinat pe oameni sa traverseze Oceanul Atlantic pentru a coloniza America.

La 40 de ani de la primul pas pe Luna, Agentia incearca din nou sa atraga atentia publicului asupra zborului in spatiu si sa primeasca sprijin pentru investitii importante.

Americanii sunt hotarati sa se intoarca pe Luna, dar de data asta nu doar pentru a pune un drapel, a precizat un director al NASA.

In prezent, americanii sunt obligati printr-o lege a presedintelui Kennedy sa ii aduca inapoi pe Pamant pe astronautii sai, dar companiile comerciale sau alte agentii spatiale din lume nu au astfel de restrictii.
Citeste mai multe despre NASA colonizare luna NASA voluntari
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2106 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Institutul pentru Continuitatea Umanitatii (The IHC)

- Misiune spatială pe Lună, cu scopul de a descoperi piste de aselenizare si zone cu apă, care ar putea permite oamenilor să lucreze si să trăiască pe satelitul natural al Terrei...
- Santier spatial intr-un proiect comun ruso-european... să fie folosit pentru asamblarea de navete spatiale capabile să ajungă la Lună si Marte...
- Dupa mai mult de 20 de ani de cercetari efectuate de savanti cu diverse specializari(astronomi,matematicieni, geologi, fizicieni etc.), pe recent lansatul site al Institutul pentru Continuitatea Umanitatii (The IHC) sint mentionate citeva mari pericole care ameninta omenirea in jurul anului 2012: intensificarea activitatii solare, intensificarea eruptiilor vulcanice si a miscarilor seismice, apropierea Planetei X si caderea de asteroizi. Citeva initiative: Construirea de orase subterane sau plutitoare, colonii spatiale pe Luna sau in statii orbitale, etc.:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/05/nasa-cauta-apa-pe-luna.html

 

recomandari pt NASA

Primii astronauti care sa plece definitiv ar trebuii sa fie parlamentarii si ministrii romani.
desigur astronaut sef sa fie cel ce a vorbit primul la NASA din partea RO.

 

Cu Soiuzul

Ba, eu zic ca daca ar baga tiganetul in cateva rachete si i-ar trimite acolo unde nu pot fi discriminati, ar fi mult mai util pentru umanitate.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor