O aparatoare de muste, cadou de investire pentru Obama

Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 17:35

   

O aparatoare de muste, cadou de investire pentru Obama
Bunica lui Barack Obama pe linie paterna intentioneaza sa ii ofere acestuia un taburet traditional cu trei picioare, o aparatoare de muste si un scut, simbol al puterii in tribul din care facea parte tatal presedintelui ales.

Sarah Obama, in varsta de 86 de ani, este originara din Kogelo, un sat situat la circa 60 de kilometri de orasul Kisumu, din vestul Kenyei, relateaza AFP.

Ea va parasi tara pe 17 ianuarie, impreuna cu alti membri ai familiei, pentru a asista in 20 ianuarie, la Washington, la ceremonia de investire a presedintelui american ales, Barack Obama.

Sarah Obama a explicat ca intentionase initial sa ii ofere nepotului sau o lance traditionala pentru tribul Luo, majoritar in Kisumu.

"Dar mi s-a spus ca, din motive de securitate, nu voi avea voie sa urc in avion cu lancea", a explicat ea."Ziua pe care o asteptam a venit, in sfarsit. Nu imi pot ascunde bucuria", a adaugat ea. "Voi fi ambasadoarea Kenyei cu aceasta ocazie si vor fi la inaltimea sperantelor", a dat ea asigurari.

Ministrul kenyan de externe, Moses Wetangula, a anuntat ca va conduce o delegatie guvernamentala care va participa la festivitatile dinainte de investitura, organizate in 19 ianuarie de ambasadele africane din Statele Unite.

Sarah Obama este a treia sotie a bunicului lui Barack Obama. Ea nu are legaturi biologice cu presedintele american ales, dar acesta o considera bunica sa pe linie paterna.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1598 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Victor Pitigoi
rank 5
NU TOTI AMERICANII STAU IN ZGARIE-NORI
• Aspectul casei in care locuieste bunica lui Obama il face popular chiar si in Romania.
• Brandul este mai tare chiar decta sintagma "Iarna nu-i ca vara" sau urarea "Sa rtraiti bine!".
SQL
rank 1
simboluri
simbolurile scaun cu trei picioare (este foarte stabil pe orice denivelare) aparatoare de muste (alunga-i eficient si cu efort minim pe cei care te deranjeaza) si un scut (te aparara de atacuri puternice - chiar mai buna alegerea decat o lance care simbolizeaza atacul direct si fara echivoc)sunt excelent gasite si folosite de catre administratia obama.
Nu stiu cine este master-mind-ul din spatele campaniilor media din cadrul admin obama dar este o persoana (sau grup) extrem de inteligenta, rafinata, educata, cu mult bun simt si care stie foarte multe despre human behavior.
bine gandit, felicitari.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor