O noua iesire in public a liderului Coreei de Nord?

Duminica, 16 Noiembrie 2008, ora 11:32
1107 citiri
O noua iesire in public a liderului Coreei de Nord?

Presa oficiala din Coreea de Nord a vorbit duminica despre o noua iesire in public a liderului Kim Jong-Il, cu ocazia unei defilari militare, in conditiile in care starea lui de sanatate face obiectul unor intense speculatii in strainatate.

Potrivit agentiei KCNA, "iubitul conducator" a asistat la o parada militara. Agentia nu a precizat unde si cand a avut loc aceasta, relateaza AFP.

Phenianul a publicat la inceputul lui noiembrie, pentru a doua oara intr-un interval scurt, fotografii nedatate cu liderul, operatiune mediatica ce pare destinata sa contrazica zvonurile ca starea lui de sanatate este precara.

Serviciile americane de informatii au obtinuit indicii potrivit carora Kim, in varsta de 66 de ani, care ar fi suferit un atac cerebral in august, ar fi avut o a doua criza spre sfarsitul lunii octombrie, potrivit postului Tokyo Broadcasting System (TBS).

Liderul de la Phenian nu a asistat, la 30 octombrie, la funeraliile fostului vicepresedinte Pak Song-Chol, iar Coreea de Sud crede ca a suferit un atac cerebral, dar este inca la putere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când ești cu adevărat bătrân? Aceste răspunsuri te vor uimi
Când ești cu adevărat bătrân? Aceste răspunsuri te vor uimi
Care este vârstă la care poți fi considerat bătrân? Un experiment social a arătat că, cu cât o persoană este mai tânără, cu atât va considera că bătrânețea este la o vârstă mai...
De ce nu se împrumută căștile?
De ce nu se împrumută căștile?
Căștile sunt un focar de infecții, ca de altfel alte obiecte intens folosite, dar curățate foarte rar, atrage atenția Kelly Reynolds, expert în bacteriologie, conform 7sur7.be....
#kim jong il, #aparitie, #publica, #stare, #sanatate, #atac, #cerebral , #stiri externe