OZN-istii i-au cerut lui Obama sa aprobe publicarea "Dosarelor X"

Duminica, 30 Noiembrie 2008, ora 21:00

   

OZN-istii i-au cerut lui Obama sa aprobe publicarea "Dosarelor X"
OZN-istii americani i-au cerut lui Barack Obama sa aprobe publicarea "Dosarelor X" americane, care contin "adevarul in privinta unei prezente extratestre care a intrat in contact cu pamantenii", tinut secret de sase decenii.

Membrii comitetului de actiune politica pentru fenomene extraterestre vor ca Obama sa faca presiuni asupra serviciilor de informatii si asupra armatei astfel incat "adevarurile" sa fie facute publice.

OZN-istii mai vor sa inititeze audieri in Congres, la care sa depuna marturie zeci de martori proveniti din institutii ale guvernului american care au dezvaluit deja dovezi extraordinare si sunt dispusi sa depuna marturie sub juramant, informeaza Reuters.

In opinia lor, este redundant ca SUA sa mai pastreze secrete documentele in contextul in care guvernul britanic a dat publicitatii mii de documente secrete despre cazuri in care au fost observate obiecte zburatoare neidenificate.

Un pilot militar american - Milton Torres - a povestit saptamana trecuta in cadrul unei audieri ca in 1957 i s-a ordonat sa doboare un OZN urias care survola un oras britanic, dupa care conducerea armatei i-a ordonat sa nu vorbeasca niciodata despre cele intamplate.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2190 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
fools
rank 1
Unele dosare au fost de-secretizate deja atat in SUA cat si Marea Britanie,
e stiut ca armatele au urmarit si avioane de lupta chiar au tras dupa aceste obiecte.

Se prea poate insa ca ele sa fie efecte luminoase mai degraba decat adevarate obiecte zburatoare.

Cu toata tehnologia care exista si faptul ca armata SUA tocmai vorbea recent de deploymentul unei armate virtuale, care sa proiecteze soldati si tancuri in locuri in care nu exista nici un picior de soldat American....nu e surprinzator ca spatiul aerian e invadat de efecte luminoase pe care oamenii se grabesc sa le identifice ca si OZN-uri.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor