Profetia care anunta Al Treilea Razboi Mondial: Scanteia va fi in Balcani

Sambata, 11 Mai 2013, ora 18:39
21044 citiri
Profetia care anunta Al Treilea Razboi Mondial: Scanteia va fi in Balcani
Foto: Arhiva

Al Treilea Razboi Mondial va izbucni in Orientul Mijlociu, dar scanteia acestuia va fi aprinsa in Balcani, dupa ce un barbat de rang inalt va fi ucis cu un pumnal.

Aceasta este profetia facuta de germanul Alois Irlmaier, care a murit in 1959, in conditii suspecte. Unii spun c-ar fi murit de cancer, altii c-ar fi fost otravit. Viata sa a fost studiata de scriitorul Conrad Adlmaier, care a publicat o carte cu prezicerile acestuia.

In viziunile sale, Irlmaier descrie declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial si felul in care acesta va zgudui lumea, scrie

Alamongordo, portal unde sunt adunate toate profetiile lumii.

"Va fi in numele pacii. Razboiul va incepe brusc in Orientul Mijlociu. Mari forte navale se confrunta in Marea Mediterana - situatia este extrem de tensionata. Dar miza este in Balcani. Scanteia razboiului va porni din Balcani.

Vad o mare si-o cadere, un pumnal sangeros se afla langa el. Doi barbati omoara un al treilea. Cel ucis este de rang inalt. Asasinii au fost platiti de catre alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic si negru, celalalt un pic mai inalt, cu parul deschis la culoare.

Va fi in Balcani, dar nu pot spune exact unde. Razboiul va incepe peste noapte. Vad foarte clar trei numere, doi optari si un noua. Dar eu nu pot spune ce inseamna si nu pot estima o perioada de timp. Razboiul va veni de la rasarit. El vine foarte rapid.

Vad oameni care stau in carciumi si joaca carti, cand soldatii straini vor intra prin ferestre si prin usi. Imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Vad un trei, dar eu nu stiu daca asta inseamna trei zile sau trei saptamani", isi incepe Alois Irlmaier profetia ce anunta al Treilea Razboi Mondial.

Tonul apocalptic continua, germanul vorbind despre o "armata care marsaluieste prin Belgrad" si ajunge in Italia.

"Vad masini ciudate avansand ca fulgerul in partea de nord a Dunarii, peste Germania de Vest, fara niciun avertisment. Oamenii fug plini de panica spre vest. Multe masini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri in fuga lor, pentru ca isi vor abandona masinile pe strazi. Tancurile avanseaza pe autostrazi de mare viteza si alte autostrazi rapide. Nu va mai ramane mare lucru din marele oras Frankfurt.

Valea Rinului va fi devastata, in special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai vad cum vin trei varfuri de lance. Este forta rusa si este de neoprit, in timp ce inainteaza cu cele trei varfuri de lance care strapung tot ce intalnesc in cale. Zi si noapte inainteaza. Obiectivul lor este Germania", mai profeteste germanul.

Nu este foarte clar, dar in centrul previziunilor lui Alois Irlmaier se afla Rusia.

"O fasie a mortii este creata, direct de la Marea Neagra la Marea Nordului, la fel de mare ca jumatate din Bavaria. In aceasta zona iarba nu creste, iar oamenii sunt toti morti. Rusia intrerupe legaturile cu toti prietenii", anunta Irlmaier.

Potrivit Biblioteca Pleyades, Alois Irlmaier a trait si locuit in Bavaria, in perioada 1894 - 1959.

Viziunile sale l-au facut faimos in Germania si, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, oamenii veneau la el pentru a localiza membrii de familie pierduti.

A fost acuzat de vrajitorie, dar la proces, judecatorul a stabilit ca este nevinovat dupa ce germanul i-a spus in ce este imbracata sotia sa si ce face, in momentul procesului. Atunci cand vorbea despre viziunile sale, Alois folosea imagini desprinse parca din filme.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...