Proprietarul unui patinoar din Polonia a gasit o metoda inedita de a-si pastra afacerea deschisa in timpul pandemiei

Autor: C.V.
Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 21:12
5395 citiri
Proprietarul unui patinoar din Polonia a gasit o metoda inedita de a-si pastra afacerea deschisa in timpul pandemiei
Majoritatea afacerilor au fost afectate din cauza pandemiei de COVID-19

Proprietarul unui patinoar din orasul polonez Szczecin crede ca a gasit o modalitate prin care sa-si mentina deschisa afacerea, in ciuda pandemiei de coronavirus: sa o faca sa functioneze asemenea unei florarii, informeaza Reuters.

Planul lui este simplu - clientul trebuie sa-si cumpere accesul catre "depozitul" de flori, dupa care alege o floare dintr-o lada din mijlocul ringului.

"Poti sari, te poti tari sau merge in patru picioare... nu trebuie sa porti patine", a declarat Tomasz Fornalsk, patronul patinoarului Lodogryf, pentru postul de televiziune TVN, care a difuzat imagini in care patinatorii se plimba tinand in maini trandafiri roz.

Proprietarul patinoarului a avut aceasta idee dupa ce Polonia a impus un lockdown de trei saptamani care a dus la inchiderea hotelurilor, partiilor de schi, patinoarelor si a altor activitati economice incepand cu data de 28 decembrie.

Polonia a facut fata cu brio primului val al pandemiei in comparatie cu Europa Occidentala, dar numarul de cazuri a crescut din nou in octombrie si noiembrie.

Oficialii au spus ca perioada de carantina impusa in prezent are drept scop prevenirea unui al treilea val de infectari in lunile urmatoare in contextul in care campania de vaccinare nationala abia a demarat.

Autoritatile din Szczecin spun ca Fornalski incalca regulile.

"Patronului i-a fost comunicata decizia de a opri imediat activitatea, decizie care trebuie pusa in practica imediat", a declarat Malgorzata Kaplan, o purtatoare de cuvant din cadrul serviciilor sanitare Szczecin, pentru TVN.

Fornalski a spus ca nu a primit inca o notificare formala. "Pana cand nu primim decizia administrativa de a sista serviciul, vom opera in continuare", a declarat acesta pentru postul de televiziune.

Fornalski nu este singurul antreprenor polonez cu astfel de idei creative.

O partie de schi din statiunea Szczyrk opereaza in continuare serviciul de telescaun doar ca pentru practicantii saniusului, nu pentru schiori, in incercarea de a evita restrictiile.

In imaginile TVN, apare o partie din statiunea de schi Skrzyczne, plina de sanii, doar cativa schiori putand fi vazuti coborand panta.

VIDEO Inmormantare cu lautari si alai la Constanta, dupa ce orasul abia a iesit din carantina

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tentativă de asasinat asupra lui Zelenski pusă la cale de Kremlin. Suspectul, arestat după vizita în Polonia
Tentativă de asasinat asupra lui Zelenski pusă la cale de Kremlin. Suspectul, arestat după vizita în Polonia
În urma unei acțiuni comune a Serviciului Ucrainean de Securitate (SBU) și a Procuraturii Generale de la Kiev, precum și a serviciilor speciale poloneze, a fost reținut un cetățean polonez...
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
#patinoar, #Polonia, #afaceri, #covid, #coronavirus, #epidemie, #pandemie , #stiri externe