Scotland Yard cauta homosexuali, lesbiene si transexuali pentru paza Reginei

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 13:50
2668 citiri
Scotland Yard cauta homosexuali, lesbiene si transexuali pentru paza Reginei
Foto: inquisitr.com

Scotland Yard cauza homosexuali, lesbiene si transexuali pentru a asigura paza familiei regale la Palatul Buckingham si la castelele Windsor si Balmoral.

Un anunta publicat de politie invita si "grupurile speciale" sa aplice pentru aceste posturi considerand ca in paza familiei regale nu sunt suficiente persoane care sa faca parte din grupurile minoritare, informeaza Daily Mail.

Anuntul facut de departamentul politiei insarcinat cu apararea familiei regale (SO14) invita ofiterii din toate categoriile sa aplice.

"Sunt binevenite cererile venite din partea femeilor, lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transexualilor, membrilor comunitatilor de culoare sau etnice, pentru ca acestia nu sunt reprezentati suficient in SO14", spune anuntul de Royalty Protection Branch din cadrul Scotland Yard.

Fostul sef al Scotland Yard a criticat anuntul spunand ca a fost facut doar pentru corectitudinea politica. El spune ca este vorba de o slujba ingrozitoare pe care nu o vrea nimeni si ca nimic nu este mai groaznic decat sa stai ore intregi intr-o cabina veche si ruginita.

#paza familia regala, #Scotland Yard homosexuali lesbiene, #homosexuali lesbiene familia regala , #stiri externe