Ted Kennedy a suferit convulsii si a lesinat la ceremonia lui Obama

Marti, 20 Ianuarie 2009, ora 22:47

   

Ted Kennedy a suferit convulsii si a lesinat la ceremonia lui Obama
Senatorul Ted Kennedy a avut convulsii puternice la dineul cu membrii Congresului si a fost scos din sala.

Kennedy s-a prabusit si parea sa aiba convulsii, a spus un asistent din Congres. Senatorul a fost pus intr-un carucior cu rotile si scos din sala.

Un alt senator parea sa aiba probleme medicale si a fost chemata o echipa medicala. La putin timp, Ted Kennedy a inceput sa aiba convulsii.
Sotia lui John Kerry a incercat sa-i acorde asistenta lui Ted Kennedy pana la venirea echipei medicale.

Barack Obama, noul presedinte al SUA, a spus ca se roaga pentru Senatorul Ted Kennedy si familia acestuia.

Ted Kennedy, fratele presedintelui asasinat John F. Kennedy si unul dintre cei mai respectati senatori democrati, sufera de o tumoare la creier.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3177 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
OD
rank 1
Ted....
... si-a vazut opera indeplinita. E multumit.
maiusorcupianulpescari
rank 1
Da,asta-i clar...
Odata ce toata gigantica punere in scena se va fi terminat,cind(cum se zice:"back to daily routine/back to business")cind retorica se va fi..diminuat", toata lumea se va intreba:And Now What?Balonul de sapun s-a spart,sperantele au fost cam prea mari(si asta-i cel mai nasol lucru)iar papusharii[aka Kennedy Family,John Kerry,latura ultraliberara a partidului democrat] va trebui sa explice populatiei intaritate de ce nu se pot tine de promisiuni;chestia cu "greaua mostenire" nu va putea sa elimine frustrarea si gustul amar al celor dusi cu...presu.Cam asta-i tot.In rest:frumoasa punere in scena,buni actorii.
LINCOLN
rank 1
SFAT PRIETENESC
INAINTE SA FACI COMENTARII LA CHESTII DE CARE HABAR NU AI UITATE MAI BINE LA TINE IN CURTE INAINTE SA TE UITI PESTE GARD, INCA NU A INTRECUT NIMENI IN MARLANIE OBRAZNICIE MINCIUNA SI LIPSA DE OBRAZ A "POLITICIENILOR" ROMANI
maiusorcupianupescari
rank 1
Pentru Lincoln
Presupun ca mi te-ai adresat mie.In aces caz tre' sa-ti spun ca locuiesc in State de 28 de ani din 40 posibili si cred ca stiu multe despre sistem.Sunt democrat,n-am votat niciodata pentru clanul Bush dar nu pot sa nu vad si "paiul din ochii" democratilor,latura stinga,stinga periculos de...stinga.Daca vrei sa accepti si paerile altora,bine;daca nu-nu.Nu vad de ce te referi la cazul RO[pe care nu-l cunosc decit din ce citesc in ziare],comparatia nu are sens,dupa mine.Toate bune.
mia
rank 1
niste tarani
D-le "Lincoln" nu te mai ratoi atat ca nimeni,dar absolut nimeni nu-i intrece pe americani la "regii"Vai, rusii ce fac, si urmareste"pacea"adusa de americani in Serbia,Afganistan,Irak,in ORIENTUL MIJLOCIU,ca sa nu dam decat ex.recente!
grecu
rank 1
sper sai fie sfirsitul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cite nenorociri aceasta familie a adus marii americi si poporului minunat american,toata lumea o simte pe pielea lor acuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bietul Nae.
rank 1
Marele TED.
Ted Kennedy ar fi trebuit sa aiba convulsii cu multi ani in urma dupa ce a plecat ca un las si a lasat-o sa moara inecata pe secretara lui.Se intorceau noaptea numai ei doi in masina cand senatorul a pierdut controlul volanului si a cazut intr-un rau.A plecat-PROBABIL-sa nu fie obligat sa sufle in fiola.
Trexb
rank 1
Aranjament
Se banuieste ca i-a fost fixata masina. Urma sa candideze la presedentie. In plus , nu se pune problema decat ca n-a ramas acolo. Nu avea cum sa o salveze , abia a scapat el (atentat ?). Datorita acestei povesti a iesit Carter candidat in 1980. Altfel erau sanse ca TK sa fie presedinte in locul lui Reagan.
Bietul Nae .
rank 1
..Lui Trexb.
Povestiri din Padurea Vieneza. Nu poti spune ca nu avea ' si a avut ; aruncatura ; la femei .El a refuzat sa fie Presedinte ...daca-ti mai amintesti.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor