UPDATE: Inca o inregistrare cu ben Laden

Luni, 10 Septembrie 2007, ora 17:16

   

UPDATE: Inca o inregistrare cu ben Laden
Un site islamist a anuntat, luni, ca va prezenta in curand o inregistrare video cu liderul al-Qaida Osama ben Laden, in care va fi prezentat testamentul unuia dintre autorii atentatelor de la 11 septembrie 2001, anunta NewsIn.

Site-ul prezinta o fotografie, aparent din inregistrarea video, care seamana cu cea mai recenta aparitie a lui ben Laden, in inregistrarea video prezentata vineri.

Site-ul nu a spus cand va fi postata inregistrarea.

"In curand, daca Dumnezeu va vrea, se va difuza, in cadrul testamentelor martirilor cuceririi Washingtonului si NewYork-ului, testamentul martirului Abu Mussab Walid al-Shehri, prezentat de seicul Osama ben Laden, pe care Dumnezeu sa-l aiba in baza", potrivit anuntului publicat pe site.

Textul figureaza pe o banda in care apare o fotografie a lui ben Laden, cu barba neagra si imbracat intr-un costum traditional alb si cu o haina galbena, aceeasi care a ilustrat anuntarea celei mai recente inregistrari video cu liderul retelei.In inregistrarea video difuzata vineri, ben Laden s-a adresat "poporului american" si a amenintat cu intensificarea luptei pentru a se pune capat razboiului din Irak. Ben Laden nu mai difuzase decat mesaje audio in ultimii trei ani.

- Ben Laden le va vorbi americanilor pe 11 septembrie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 439 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor