Violatorul unei fete de 13 ani, descoperit la 40 de ani după comiterea faptei. Probele care au dus la condamnare

Marti, 03 August 2021, ora 23:30
5985 citiri
Violatorul unei fete de 13 ani, descoperit la 40 de ani după comiterea faptei. Probele care au dus la condamnare
Fată abuzată amenințată de agresor FOTO Pixabay.com

Justiţia britanică l-a condamnat marţi, 3 august, pe un bărbat de 74 de ani pentru un viol comis asupra unei minore în urmă cu peste 40 de ani, graţie "determinării" fiicei sale biologice născute în urma acelei infracţiuni, care a furnizat anchetatorilor o probă de ADN, informează AFP.

Carvell Bennett, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit vinovat de un tribunal din Birmingham, un oraş din centrul Angliei, pentru un viol comis în anii 1970 asupra unei minore de 13 ani şi a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

Decizia a fost posibilă datorită "stăruinţei şi determinării" copilului născut în urma acelei infracţiuni, care "a încercat să obţină dreptate în acest dosar, pentru ea însăşi şi pentru mama ei", a subliniat judecătorul Martin Hurst.

După viol, victima a descoperit că era însărcinată şi a născut la vârsta de 14 ani o fetiţă, pe care a dat-o spre adopţie. Acel copil, care nu putea fi identificat pentru ca identitatea mamei sale să fie protejată, a descoperit adevărul despre venirea sa pe lume abia atunci când a putut să consulte dosarul de adopţie când a devenit adult, la vârsta de 18 ani.

Cazul a fost mușamalizat

A fost o descoperire "înspăimântătoare", a dezvăluit ea la tribunal, declarându-se întristată că este "întruchiparea unuia dintre cele mai rele lucruri care pot să i se întâmple cuiva".

Muşamalizat de către autorităţile britanice în perioada infracţiunii, potrivit judecătorului, cazul a fost reluat abia după ce fiica victimei a făcut campanie pentru redeschiderea anchetei şi a convins-o pe mama ei biologică să depună plângere în instanţă.

Graţie unei analize a ADN-ului ei, Carvell Bennett a fost identificat în mod oficial drept părinte biologic, în condiţiile în care el negase întotdeauna această paternitate.

"Întrucât aţi ales să violaţi un copil, mie mi-a fost furată identitatea la naştere pe linie maternă şi paternă", a acuzat femeia, regretând că a avut de suferit de pe urma unei "traume intergeneraţionale".

Acuzatul, care a refuzat să prezinte scuze în timpul procesului, a recunoscut că a întreţinut acel raport sexual, dar a afirmat că victima fusese de acord şi că el credea că tânăra avea 16 ani. Judecătorul Hurst a considerat însă că aceste afirmaţii sunt "ridicole"

Selly pretinde că nu știa de apariția lui Andrew Tate la Beach, Please!: ”Nu este treaba noastră”
Selly pretinde că nu știa de apariția lui Andrew Tate la Beach, Please!: ”Nu este treaba noastră”
Selly, co-organizatorul festivalului Beach, Please! din Costinești, a răspuns valului de critici după ce Andrew Tate, judecat pentru viol și trafic de persoane în România, a urcat pe scena...
O mamă a ajuns la închisoare din cauza unei erori medicale, după ce a mers la un consult cu bebelușul de 6 luni FOTO
O mamă a ajuns la închisoare din cauza unei erori medicale, după ce a mers la un consult cu bebelușul de 6 luni FOTO
O mamă de origine nepaleză a stat o noapte la închisoare, după ce a fost acuzată pe nedrept de abuz fizic asupra bebelușului ei de 6 luni. Medicii unui spital din Marea Britanie au fost...
#violator, #viol, #condamnare dupa 40 de ani, #Marea Britanie , #stiri externe
  1. Trupele ruse se regrupează în Harkov și se pregătesc să ia cu asalt cel mai fierbinte punct de pe frontul din Ucraina
  2. „Pedeapsa” pregătită de Bruxelles pentru Viktor Orban, după ce s-a văzut cu Vladimir Putin. Măsura este fără precedent
  3. Miracolul feroviar de mare viteză din China. Rețeaua statului comunist poate înconjura Pământul
  4. „Moartea prin o mie de tăieturi“. Noua fază a războiului din Ucraina descrisă de un general australian
  5. Transport uriaș de arme trimis în secret Ucrainei de Germania. Ce conține întregul pachet de ajutor
  6. Un bărbat din Maramureș și-a bătut soția în direct pe Tik Tok. Ce s-a întâmplat imediat după aceea VIDEO
  7. România, printre statele lovite de Rusia, dacă SUA vor desfășura rachete cu rază lungă de acțiune în Germania
  8. Cum putem să ne apărăm de caniculă. Medic: „Nu contează câtă apă bei, ci cât de repede bei”
  9. Cât valorează viața unui om la Vaslui. Familia bărbatului mort într-un siloz a primit o ofertă în bani pentru a uita de procese
  10. Donald Trump s-a decis cu cine va candida în tandem pentru alegerile prezidențiale. Cine este senatorul care vrea să fie vicepreședinte