Bataie in Parlamentul Macedoniei. Politicienii si-au impartit pumni si picioare (Video)

Miercuri, 27 August 2014, ora 13:20

   

Bataie in Parlamentul Macedoniei. Politicienii si-au impartit pumni si picioare (Video)
Membrii Partidul Democratic al Albaniei (PDA) au amenintat ca vor parasi parlamentul Macedoniei ca semn de protest, dupa ce Orhan Ibrahimi s-a batut cu Rexhail Ismaili, deputat din cadrul Uniunii Democrata pentru Integrare (UDI).

Conflictul a inceput in cadrul unei sedinte in care se dezbatea legea bugetului. In discursul sau, Ibrahimi si-a acuzat rivalii din cadrul partidului UDI ca nu are grija de alegatorii albanezi. Aceasta remarca a dus la izbucnirea unui schimb de replici acide intre cei doi, care ulterior a condus la violenta, potrivit Balkan Insight.

Niciunul dintre partide nu si-a asumat vina pentru incident si nu a dorit sa ofere detalii. Neoficial, lupta a fost precedata de violente verbale venite din ambele parti.

"Cerem sa se deschida urmarirea penala fata de membrii UDI", a declarat Imer Aliu, insistand ca ceilalti sunt vinovati pentru izbucnirea scandalului.

Deputatul UDI Artan Grubi are insa alta poveste, considerand ca membrul PDA este vinovat pentru incaierare.Partidul Democratic al Albaniei ocupa 7 dintre cele 123 de locuri din Parlamentul Macedoniei, fiind sigurul partid de opozitie aflat la guvernare.


Tepacka vo sobranie by 24vesti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2830 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
CH 1291
rank 5
Albanezii stiu sa traiasca! Ati vazut tovarasul doctor
Victor Viorel Ponta cum se comporta neamurile matale?!?
Ar trebui sa ii luati la pumni pe cei care nu cinta la acelasi tambal ca socialistii si maghiarii care guverneaza.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor