Prima imagine de la nunta secreta a premierului britanic Boris Johnson. Proaspata mireasa e cu 23 de ani mai tanara

Duminica, 30 Mai 2021, ora 18:03
7039 citiri
Prima imagine de la nunta secreta a premierului britanic Boris Johnson. Proaspata mireasa e cu 23 de ani mai tanara
Boris Johnson si sotia sa, Carrie

Downing Street a confirmat duminica faptul ca premierul britanic Boris Johnson s-a casatorit cu Carrie Symonds in ceea ce presa catalogheaza o "ceremonie secreta", relateaza AFP, conform news.ro.

Tabloidele Mail on Sunday si The Sun au scris sambata ca Boris Johnson, in varsta de 56 de ani - cunoscut pentru viata sa amoroasa agitata - s-a casatorit cu Carrie Symonds, in varsta de 33 de ani, la Catedrala catolica din Westminster, in fata unor prieteni apropiati si a parintilor.

"Premierul si doamna Symonds s-au casatorit ieri (sambata) dupa-amiaza intr-o mica ceremonie la Catedrala din Westminster", a confirmat duminica un purtator de cuvant al Downing Street, adaugand ca "cuplul isi va sarbatori mariajul impreuna cu familia si prietenii vara viitoare".

Johnson este cel de-al doilea premier britanic care se casatoreste in timpul mandatului, dupa Robert Jenkinson, in 1822.

Cuplul astepta de mai multe luni sa se uneasca, dupa ce planul initial al casatoriei anul trecut a fost amanat din cauza pandemiei Covid-19. Logoditi din decembrie 2019, noii soti sunt parintii unui baiat in varsta de un an, Wilfred.

Potrivit Mail on Sunday, aproximativ 30 de invitati au asistat la ceremonie - maximum autorizat in prezent - in centrul Londrei, chemati in ultimul moment.

"Felicitari premierului si lui Carrie Symonds pentru uniune", a salutat duminica, la Sky News, secretarul de stat insarcinat cu campania de vacVinare Nadhim Zahawi.

Casatoria a fost oficiata de catre preotul care a botezat fiul cuplului, iar Wilfred a fost si el prezent, potrivit The Sun.

Boris Johnson a mai fost casatorit de doua ori inainte.

El are patru copii cu prima sa sotie, avocata Marina Wheeler de care s-a despartit in 2018, si o fiica din urmatoarea relatie.

Dupa ce a fost ales in 2019, el a devenit primul sef de Guvern care s-a instalat la Downing Street intr-un cuplu necasatorit.

Carrie Symonds, o fosta insarcinata cu comunicarea in Partidul Conservator, l-a nascut pe Wilfred la cateva saptamani dupa ce Boris Johnson a fost externat de la terapie intensiva, in timp ce se refacea dupa un caz grav de Covid-19.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Boris Johnson, #nunta, #imagine, #mireasa , #stiri internationale