Cine sunt cele trei victime ale atacului terorist din Nisa

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 16:34
5398 citiri
Cine sunt cele trei victime ale atacului terorist din Nisa
Atacul terorist de la Nisa/Twitter

Trei persoane au fost ucise joi, intr-un atac cu cutitul, la Nisa, un barbat si o femeie in interiorul Bazilicii Notre-Dame, in centrul orasului, iar o femeie, grav ranita, a reusit sa fuga intr-o cafenea vecina, unde a murit din cauza ranilor, relateaza Le Figaro, care prezinta ceea ce se stie despre aceste trei victime.

O FEMEIE IN VARSTA "APROAPE DECAPITATA"

Una dintre cele trei victime este o femie in varsta de aproximativ 70 de ani, care a venit sa se roage joi dimineata devreme. Ea a fost gasita cu gatul taiat, "aproape decapitata", in apropiere de agheasmatar, declara o sursa din politie o sursa pentru Le Figaro.

SACRISTAN ASASINAT

Sacristanul bazilicii, un barbat laic in varsta de 45 de ani, a fost ucis tot in interiorul bisericii, potrivit unui canonic, Philippe Asso.

"Era un baiat obisnuit, in sensul bun al cuvantului, amabil, deschis", declara pentru ziar decanul de varsta al preotilor din Nisa, Gil Florini.

Vincent avea doua fiice si lucra la Notre-Dame din Nisa de zece ani.

Sotia sacristanului, care a venit la locul dramei joi dimineata, a fost nevoie sa fie sustinuta si insotita de cineva dupa ce a aflat teribila veste.

Indurerati, doi credinciosi de la bazilica au vorbit la fata locului despre un barbat "calm", care isi dedica viata "servirii" Bisericii.

"Nu era doar in treacat, pe fuga. Asculta tot timpul, il ajuta mereu pe preot", a declarat pentru ziarul Nice-Matin.o femeie.

"SPUNETI-I FAMILIEI MELE CA O IUBESC"

A doua femeie, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit.

Pentru moment nu se cunoaste nimic despre identitatea sa.

Ea a reusit sa scape de atacator dupa ce a fost grav ranita, potrivit unei surse din cadrul politiei.

Femeia s-a refugiat intr-un bar din apropiere.

Un martor a declarat pentru BFMTV ca ea ar fi spus, inainte sa moara, "spuneti-i familiei mele ca o iubesc".

Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
Elicea uriașă amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge s-a prăbușit. Fațada a fost avariată, dar nu sunt victime VIDEO
Elicea uriașă amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge s-a prăbușit. Fațada a fost avariată, dar nu sunt victime VIDEO
Elicea amplasată pe legendarul cabaret Moulin Rouge, situat în cartierul Pigalle din Paris, s-a desprins şi a căzut în noaptea de miercuri 24 spre joi 25 aprilie, între orele 2.00 şi 3.00,...
#stiri internationale, #Nisa, #atac terorist, #Franta, #Europa, #islam , #stiri internationale