Pasaportul COVID, marul discordiei in Uniunea Europeana. Se reiau negocierile pe marginea documentului verde

Marti, 18 Mai 2021, ora 21:49

   

Pasaportul COVID, marul discordiei in Uniunea Europeana. Se reiau negocierile pe marginea documentului verde
Se reiau negocierile pe marginea certificatului sanitar european pentru COVID-19. Eurodeputatii si satele Uniunii Europene continua discutiile, marcate de numeroase divergente, iar asta in contextul in care documentul ar trebui sa aiba o forma pana la finalul lunii iunie.

Conform Agerpres, obiectivul acestui certificat este de a stabili un cadru armonizat care sa faciliteze libera circulatie in interiorul UE in sezonul turistic estival, unele state membre lucrand deja la solutii proprii de acest fel fara a mai astepta un acord european.

Ce cere Parlamentul EuropeanDocumentul, denumit "certificat verde digital" european, trebuie sa ateste ca titularul sau a fost vaccinat anti-Covid-19, sau are un test negativ recent ori este imunizat dupa o infectie cu noul coronavirus.

"Inca mai sunt multe chestiuni deschise", afirma eurodeputata socialista germana Birgit Sippel.De exemplu, Parlamentul European cere ca testele PCR sa fie gratuite, adica sa fie suportate de statele membre, ceea ce multe dintre acestea refuza.

Un alt punct de dezacord este cererea eurodeputatilor sa se garanteze ca titularii certificatului nu vor fi supusi carantinei sau unor teste suplimentare in tara de destinatie. Dar statele membre, in aceasta chestiune care tine inainte de toate de competenta lor, doresc sa-si rezerve dreptul de a institui astfel de masuri, mai ales in situatii exceptionale, precum raspandirea unor noi variante ale coronavirusului.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2851 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
strand
rank 5
Ca la Turnul Babel..
Si se va alege praful...

Apropo de vaccin...

"Chitaristul Eric Clapton s-a temut că nu va mai canta niciodată după vaccinul AstraZeneca, spunand că propaganda a supraestimat siguranța acestuia.

Muzicianul in varstă de 76 de ani, care locuiește in Marea Britanie, a declarat că "propaganda" a descris vaccinul AstraZeneca ca fiind "sigur pentru toată lumea".

Eric Clapton a declarat că a avut o experiență de sănătate "dezastruoasă" după ce a primit vaccinul COVID de la AstraZeneca, iar muzicianul in varstă de 76 de ani a dat vina pe propagandă pentru că a exagerat siguranța vaccinului, potrivit Rolling Stone

Clapton a detaliat experiența sa cu AstraZeneca intr-o scrisoare adresată arhitectului italian Robin Monotti, care a distribuit-o pe 12 mai pe Twitter.

In februarie, Clapton a declarat că a luat prima doză de AstraZeneca și a suferit imediat reacții severe care au durat 10 zile. Aproximativ șase săptămani mai tarziu i s-a oferit și a luat a doua doză, dar cu ceva mai multe cunoștințe despre pericole. "Inutil să mai spun că reacțiile au fost dezastruoase, mainile și picioarele mele erau fie inghețate, amorțite sau arzand, și destul de inutile timp de două săptămani. Mi-a fost teamă că nu voi mai canta niciodată", a declarat Clapton."
"Dar propaganda spunea că vaccinul era sigur pentru toată lumea".!!!
MacGigi
rank 5
Bietul Clapton...
Era gata sa o mierleasca :)))))
Dar uite ca nu a mierlit-o !

PS Eric Clapton este unul dintre preferatii mei, un chitarist exceptional, un artist perfect!
Grebla
rank 4
A fost preferatul lui Hugo Chavez, Kim ir Sung,
Toti dictatorii l-au placut .
Acum dau si eu o coacaza pt suferinta lautarului .
Harapalb
rank 3
Se creează o noua specie de roboti prin includerea magneto-proteine
in vaccine (Pfizer, Moderna):
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234126
Cei injectați cu creațiile halucinante ale monopolistilor vor putea sa asculte Vocea Americii fără nici un "gadget". (Sau "His Masters Voice")
MacGigi
rank 5
Magneto-proteine mai rusnacule :))))))))))
Asta este o noutate :))))))))))
Crezi ca vor ramane romanii lipiti de frigider?
Crezi ca vor citi Sputnik fara antena si asculta Rossia Today fara abonament :))))))))
Mai Harapovici, esti comic rau de tot :)))))))
Harapalb, iti place cum te calareste Putin?
Carrandash
rank 3
dupa alinutza lu' ali mosh toma de la zoaie dot kkom,....
...membrii iuniunii ieuropiene sunt niste "SATE" :
================
"Se reiau negocierile pe marginea certificatului sanitar european pentru COVID-19. Eurodeputatii si satele Uniunii Europene continua discutiile, marcate de numeroase divergente, iar asta in contextul in care documentul ar trebui sa aiba o forma pana la finalul lunii iuni..."
de Alina TomaMarti, 18 Mai 2021, ora 21:49
===========================
...mai ramanea ca alinutza de la zoaie dot kkom sa adauge...
...fara caiini....
Grebla
rank 4
Acest pasaport e scopul principal
De asta atita galagie, vaccinari , masti , restrictii .
Te vor cu acest pasaport sa fii " legal " .
Acest pasaport va inlocui masca pt supunere socialista .
Pasaportul a fost scopul . ONU a primit cerere de la China sa faca un centru unic. Ati vrut pasaport chinezesc ? Il aveti acum !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor