Decesul actritei Naya Rivera. Concluzia medicului legist

Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 10:54
3861 citiri
Decesul actritei Naya Rivera. Concluzia medicului legist
Foto: Facebook/Naya Rivera

Actrita americana Naya Rivera, cunoscuta pentru rolul din serialul de televiziune ''Glee'', descoperita decedata luni intr-un lac din California la cinci zile dupa disparitia sa, a fost victima unui ''inec accidental'', a confirmat medicul legist, potrivit AFP.

Examinarea trupului neinsufletit a confirmat ca este vorba despre actrita de 33 de ani, pe corpul acesteia nefiind identificata nicio rana, a declarat marti, intr-un comunicat, medicul legist al comitatului Ventura, situat in apropiere de Los Angeles.

Nu exista niciun indiciu care sa arate ca alcoolul sau drogurile ar fi avut vreun rol in inecul lui Naya Rivera, a precizat medicul legist.

Tanara actrita s-a inecat in lacul Piru, o baza nautica intens frecventata, dupa ce a inchiriat, pe 8 iulie, o ambarcatiune la bordul careia a urcat impreuna cu fiul ei in varsta de patru ani.

Aceasta a disparut in apele lacului fiind demarata in aceeasi zi o ampla operatiune de cautare la care au participat scafandri si elicoptere.

Potrivit politiei, fiul actritei, echipat cu o vesta de salvare, a fost gasit dormind in ambarcatiune la cateva ore dupa plecarea celor doi pe lac.

Copilul le-a povestit ulterior anchetatorilor ca a fost sa inoate cu mama sa in lac si ca aceasta l-a ajutat sa revina la bordul ambarcatiunii. Baiatul ''s-a intors apoi si a vazut-o disparand sub ape'', a relatat seriful.

Rivera a interpretat timp de sase ani rolul majoretei Santana Lopez in serialul ''Glee'' (2009-2015), o comedie muzicala despre corul unui liceu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova
VIDEO
Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova VIDEO
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort. În...
Doliu în fotbalul german. A murit un fost campion mondial alături de legendarii Franz Beckenbauer şi Gerd Müller
Doliu în fotbalul german. A murit un fost campion mondial alături de legendarii Franz Beckenbauer şi Gerd Müller
Fostul fotbalist german Bernd Hölzenbein, campion mondial în 1974 alături de Franz Beckenbauer şi Gerd Müller, a decedat la vârsta de 78 de ani, a anunţat marţi Eintracht Frankfurt, clubul...
#Naya Riviera, #deces, #cauza, #legist, #medic , #stiri internationale