Definiţia vaccinării complete împotriva COVID-19 ar putea fi modificată în Statele Unite

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 08:48
4268 citiri
Definiţia vaccinării complete împotriva COVID-19 ar putea fi modificată în Statele Unite
În Statele Unite au fost administrate 411.963.025 de doze de vaccinuri împotriva Covid-19 FOTO Pixabay

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA ar putea modifica definiţia vaccinării complete împotriva Covid-19.

Oficiali ai administraţiei Biden au cerut vineri, 22 octombrie, americanilor eligibili să se vaccineze cu rapeluri ale vaccinurilor pentru Covid-19, iar Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) a anunţat că ar putea modifica definiţia vaccinării complete împotriva Covid-19, transmite Reuters.

În prezent, oamenii din Statele Unite sunt consideraţi complet vaccinaţi dacă au primit două doze de vaccin Pfizer/BioNTech sau Moderna, sau o doză de vaccin dezvoltat de Johnson & Johnson.

”Nu am schimbat încă definiţia de complet vaccinat. Vom continua să analizăm acest lucru. S-ar putea ca în viitor să fie nevoie să ne actualizăm definiţia de complet vaccinat în viitor”, a declarat directorul CDC, Rochelle Walensky, reporterilor.

Aceasta a mai spus: "Dacă sunteţi eligibil pentru un rapel, mergeţi mai departe şi luaţi rapelul”.

CDC a anunţat vineri că în Statele Unite au fost administrate 411.963.025 de doze de vaccinuri împotriva Covid-19 şi au fost distribuite 501.613.665 de doze.

#definitie, #vaccinare covid, #schema completa vaccinare, #SUA, #rapel , #stiri internationale
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
esti vaccinat cu schema complecta,abia cand te baga in sacul negru