Disneyland Paris se redeschide. Data anuntata de parcul de distractii

Luni, 17 Mai 2021, ora 14:41
1654 citiri
Disneyland Paris se redeschide. Data anuntata de parcul de distractii

Disneyland Paris, principala destinatie turistica privata din Europa, se va redeschide pentru public in data de 17 iunie, au anuntat luni reprezentantii acestui parc de distractii, care a ramas inchis din 30 octombrie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza AFP.

"Ne face placere sa anuntam ca Disneyland Paris se va redeschide incepand din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks si Walt Disney Studios, Disney's Newport Bay Club si Disney Village", au indicat intr-un comunicat reprezentantii parcul situat in Marne-la-Vallee, o localitate situata in apropiere de Paris.

"Redeschiderea noastra va fi insotita de masuri de sanatate si de siguranta adecvate", precizeaza comunicatul publicat pe site-ul parcului de distractii, care nu ofera insa detalii cu privire la capacitatea la care va functiona Disneyland Paris.

"Masurile noastre continua sa reflecte recomandarile autoritatilor franceze, demonstrand capacitatea noastra de a imbunatati experienta vizitatorilor, oferind in acelasi timp un mediu sigur tuturor. Deoarece autoritatile franceze recomanda purtarea unei masti adecvate in toate spatiile publice, Disneyland Paris le solicita tuturor vizitatorilor incepand cu varsta de sase ani sa poarte o masca sanitara", se specifica in comunicat.

Parcul de distractii - care are aproximativ 17.000 de angajati - nu mai comunica numarul de vizitatori din 2015, an in care a fost vizitat de 14,8 milioane de persoane.

"Conditiile de rezervare actuale permit o mare flexibilitate pentru sejururile si biletele datate", subliniaza Disneyland Paris.

Dupa ce si-a incetat activitatea intre 13 martie si 15 iulie 2020, Disneyland Paris a fost din nou inchis, incepand din 30 octombrie. Parcul de distractii si-a amanat deja de mai multe ori redeschiderea, programata initial pentru 13 februarie, apoi pentru 2 aprilie, din cauza restrictiilor sanitare din Franta.

In Statele Unite, parcul tematic Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles, s-a redeschis la sfarsitul lunii aprilie, insa functioneaza la 25% din capacitatea sa obisnuita de primire.

Citeste si:
Președintele SUA, depistat pozitiv pentru a doua oară la testul COVID. Explicațiile medicului personal al lui Joe Biden
Președintele SUA, depistat pozitiv pentru a doua oară la testul COVID. Explicațiile medicului personal al lui Joe Biden
Preşedintele american Joe Biden se simte în continuare „foarte bine”, cu toate că testul său de COVID-19 efectuat vineri, 5 august, a ieşit încă o dată pozitiv, a transmis medicul său...
Noutăți despre participarea lui Novak Djokovic la US Open. Nevaccinat, sârbul este la mâna americanilor
Noutăți despre participarea lui Novak Djokovic la US Open. Nevaccinat, sârbul este la mâna americanilor
Tenismanul sârb Novak Djokovic, campionul de la Wimbledon, susţinut de o petiţie online care să-i permită accesul la US Open 2022, are şanse tot mai mici de a juca pe continentul...